joi, 4 septembrie 2008

Isus este calea,eu "nu sunt de nici o nadejde"
Multumesc Doamne de tot si orice.
Prin Isus sunt constient de gravitatea pacatelor mele.
Luni seara la un sfat am primit aceasta carte in limba romana prin fratele meu inimos Bella Iach.

Mi-a atras atentia un lucru foarte important din carte:
Nicaieri nu sta scris ca noi trebuie sa credem in oameni
"Nu trebuie sa credem nici in preoti, nici in pastori, nici in misionari si nici evanghelisiti , nici in diaconi si prezbiteri si nici in vreun crestin, nici in grupari si nici in institutii, nici in biserici -fie ele traditionale sau neoprotestante...Cine se increde in oameni si depinde de oameni va fi dezamagit cu siguranta. In Ieremia 17:5 este scris:"....blestemat sa fie omul ce se increde in om...". Dar in Biblia mea mai este scris : " Crede in Domnul Isus,si vei fi mantuit.." ( Fapte 16:31).

Nu se poate ca oamenii sa nu ne dezamageasca. Chiar si cei mai buni, cei mai nobili ajung sa ne dezamageasca candva. Cati m-au dezamagit deja pe mine! Crestini in care imi pusesem toata speranta. Oare pe cati am dezamagit si eu? Oameni care poate asteptau de la mine ajutor, iar eu nu i-am ajutat. De aceea, inca o data spun: oamenii ne vor dezamagi- numai Domnul Isus Chritos nu ne dezamageste niciodata.EL face ceea ce promite. EL se tine intotdeauna de cuvant. Daca ne incredem in Cuvantul Lui din Scriptura atunci avem picioarele pe stanca, fie ca traim, fie ca murim." - pag 6. "Isus este calea- Wilfried Plock"

2 comentarii:

 1. Asta seara citeam ce inseamna rugaciunea "in numele lui Isus" si am realizat ca nu suntem merituosi, nu avem acces la Tatal cu cererile noastre decat prin Domnul Isus. Asa cum spune in verset... "Eu sunt calea, adevarul si viata, nimeni nu vine la Tatal decat prin Mine". Si cata dreptate are Cuvantul lui Dumnezeu cand ne ofera accesul la Imparatie acum si in veacul viitor. Dar trebuie sa stim ca numai Domnul Nostru Isus este calea. Numai prin El si in Numele Lui avem acces la bogatiile harului lui Dumnezeu. Noi...nu suntem de nici o nadejde. Slava Lui - NADEJDEA NOASTRA

  RăspundețiȘtergere
 2. Slava Lui - NADEJDEA NOASTRA.
  Ma bucur mult ca te preocupa cititul Silviu. Ramai ferm in Planul Lui pentru tine, ai valori unice pe care nimeni nu are voie sa ti le schimbe. Permite Doar Cuvantului Sau sa te transforme si schimbe. Lumea nu are ce sa iti ofere.( poate doar stricaciune).
  Pacatul iti distrage atentia de la Slava si Gloria lui Isus.
  Tot ce ne ofera lumea sa consumam, sa ne hranim, ce vedem la stiri, tot ce ne da sa cunoastem in facultati este un FALS!

  Esti foarte bogat ca il ai pe Christos in inima.

  Multumesc de verset.
  Sa fim pe "cale" sa cunoastem "Adevarul" si vom fi in Drum spre "viata vesnica".

  RăspundețiȘtergere

You may leave a message.May God Bless you!

Care este teologia ta?