vineri, 3 aprilie 2009

Yobediah la Balea Lac

Sâmbătă, Radu - alias Yobediah- a savurat o zi captivantă cu placa la Bâlea Lac. Mai jos am să redau cateva din pozele lui dinamice şi pline de viaţă.
"a fost o zi favorabila, iar gloria lui Dumnezeu se manifesta cu precadere in lucrurile care nu se vad...sunt fascinat si bolnav dupa cerul Sau :)" Radu.









Aproape 50 de concurenţi oficiali, dar şi amatori dornici de o aventură cu skiurile sau placa de snowboard, au participat sâmbătă la concursul de freeride de la Bâlea Lac şi Bâlea Cascadă.
Pe o vreme extraordinară şi cu un soare ce a făcut ca munţii Făgăraş, din zona Bâlea să strălucească în toată splendoarea, zeci de împătimiţi ai coborârilor cu schiurile sau placa de snowboard au răspuns prezent la chemarea organizatorilor concursului Inferno. Aflat la cea de a treia ediţie,concursul organizat de Xventure Offroad România a început cu o întârziere de peste o oră, deoarece toţi concurenţii au urcat de la Bâlea Cascadă la Bâlea Lac, cu telecabina. În ciuda acestei mici neplăceri, concursul în sine a fost extraordinar. Toţi cei 47 de concurenţi au urcat pe jos pe Şaua Doamnei, un versant aflat în apropiere de cabanele Bâlea Lac şi Platinu, şi au plecat în bloc spre primul punct de sosire, poziţionat undeva deasupra cascadei Bâlea. De aici, în partea a doua, din nou schiorii şi apoi snowboard-erii au plecat în trombă pentru a ajunge la finish, acolo unde trebuiau să „înfigă” o minge de ping-pong într-un tub.

Lumina lina - Ioan Alexandru



In fiecare primavara si in apropierea amintirii si jubilarii Invierii Domnului Isus Christos imi fac timp sa ascult acest poem scris de Ioan Alexandru - ( asa ma numesc si eu T. Ioan Alexandru) cantat de Tudor Gheorghe.

Asculta aici.
LUMINA LINA
de Ioan Alexandru

Lumină lină lini lumini
Răsar din codrii mari de crini
Lumină lină cuib de cară
Scorburi cu miere milenară

De dincolo de luni venind
Si niciodată poposind
Un răsărit ce nu se mai termină
Lină lumină din lumină lină

Cine te-aşteaptă te iubeşte
Iubindu-te nădăjduieşte
Căci într-o zi lumină lină
Vei răsării la noi deplină
Cine primeşte să te creadă
Trei oameni vor venii sa-l vadă

Lumină lină lini lumini
Răsari din codrii mari de crini
I-atâta noapte şi uitare
Si lumile au perit în zare
Au mai rămas din vechea lor
Luminile luminilor

Lumină lină lini lumini
Instrăinându-i pe străini
Lumină lină,nuntă leac
Tămăduind veac după veac
Cel întristat şi szrăcit
Cel plâns şi cel nedreptătit
Si pelerinul însetat
In vatra ta au înoptat

Lumină lină leac divin
Incununându-l pe străin
Deasupra stiinsului pământ
Lumină lină Logos sfânt.




Al doilea cantec preferat este in ton cu anotimpul florilor.
"E primavara, iarasi primavara".

ZIUA PORTILOR DESCHISE - CBBE



Colegiul Biblic Est European organizeaza in 3 aprilie ZIUA PORTILOR DESCHISE.
Vino sa ne cunosti, sa afli cine suntem si sa vezi daca CBEE e locul potrivit pentru a fi student.
Vino cu prietenii tai in 3 aprilie sa vezi cum e viata de student, sa participi la capela, sa ai partasie cu cei de aici, iar seara te invitam la un program special la Biserica Tabor.Acest eveniment este o ocazie pentru simpatizantii scolii, pentru cei care au auzit despre aceasta institutie, pentru cei care doresc sa devina studenti la CBEE, sa ne viziteze si sa vada cum arata viata reala la CBEE. In aceasta zi, vizitatorii pot participa la activitatile frecvente din scoala, pot pune intrebari profesorilor, studentilor, iar de la ora 13.30 vor avea ocazia de a participa la o intalnire organizata special pentru vizitatori, ocazie cu care vor putea afla informatiile care ii intereseaza.

Dragostea solutioneaza conflictele



Conflictele testeaza dragostea adevarata.Fie distrug o relatie superficiala, fie intaresc una sincera.

Cristian Barbosu.

The Triumph of Unanswered Prayer - Part I

Care este teologia ta?

Powered By Blogger
Blogosfera Evanghelică