miercuri, 17 martie 2010

Ajutorul omului = inutil


Acum o luna am parcurs si citit in sala de lectura a bibliotecii Astra Sibiu o carte buna de inteles si digerat, "Eul detestabil" de Octavian Paler si am fost surprins de o realitate cruda.

"Azi nimeni nu vrea sa mai auda pe nimeni,NIMENI nu e dispus sa inteleaga pe nimeni, nimeni nu mai vrea sa fie trezit la realitate, ca fiecare este gata sa-i spuna celuilalt, daca vrei sa tipi (sa-ti spui durerea) du-te in mijlocul unui pustiu, sau interneaza-te intr-o clinica , nu trebuie sa deranjezi lumea cu durerea ta” Octavian Paler

Trist dar este adevarat pentru societate dar nu si adevarat pentru Trupul lui Isus Christos, Biserica Vie in care lucreaza Duhul Sfant.

Si este simplu rationamentul lui Octavian Paler din moment ce oamenii nu mai doresc, nu mai sunt preocupati si nu mai au timp sa asculte, Glasul, Soapta si Vocea lui Dumnezeu din Scriptura...prin aceasta racire oamenii nu vor mai avea timp nici sa il asculte pe semenul lor.

Asculti Glasul lui Dumnezeu?

Inseamna ca vei fi sensibil si la glasurile si nevoile semenilor tai.

Un om poate predica teologie si sustine prelegeri crestine 3 ore fara oprire, dar daca nu are Dragoste pentru Dumnezeu si oameni, este doar un chimval zanganitor, insensibil la nevoile oamenilor, de nici un folos pentru Imparatia lui Dumnezeu.

Gianna Jessen -supravietuitoare a avortului. PARTEA 2

"Te urmaresc,tata"

Care este teologia ta?

Powered By Blogger
Blogosfera Evanghelică