luni, 4 mai 2009

Marsul celor "necalificati"



"Dumnezeu nu ii alege pe cei desavarsiti, ci ii desavarseste pe cei alesi."

4 Mai - Concert Sanctus la Sibiu


Corul Sanctus va susţine un concert public la Casa de Cultură a Sindicatelor Sibiu în 4 mai de la ora 19:00. Preţul unui bilet este de 10 lei, iar biletele se pun în vânzare cu o jumătate de oră înaintea începerii concertului.

Sanctus Pro Deo este o asociaţie corală a tinerilor creştini evanghelici din Sibiu şi împrejurimile lui, reprezentată de Corul Sanctus care a luat fiinţă în 2004 datorită unui grup de tineri muzicieni profesionişti şi amatori ce şi-au dorit o reînnoire a muzicii corale religioase.
Scopul principal al asociaţiei este acela de a motiva lumea evanghelică la un act de calitate în domeniul muzical, iar în plan secundar de a vorbi unei lumi excesiv secularizată, prin muzica coral - religioasă despre Dumnezeu şi valoarea credinţei. Şi aceasta prin organizarea unor evenimente muzicale de tip concert în spaţii publice.

Sursa : Sibiulevanghelic

Luptătorul tandru



Va prezint aici al doilea blog care se numeste "Tender Warrior" ce cuprinde mai multe creatii, prezentari, videoclipuri, mesaje biblice, cantari sau meditatii/ devotionale.

Biserica - Vas de croazieră sau Vas de luptă ?

Biblia contine Inima lui Dumnezeu

Regrete...ne regasim?

Dovezi..dovezi ..ce il declara pe EL



Cred in Dumnezeu asa cum cred in rasaritul soarelui. Nu pentru ca il vad ci pentru ca vad tot ce atinge. - (C.S. Lewis)

Domnul Domnilor

Care este teologia ta?

Powered By Blogger
Blogosfera Evanghelică