sâmbătă, 16 februarie 2008

Un adevarat test al dragostei














In Gara Centrala din New York City, locotenentul John Blanchard se uita la ceasul mare. Era sase fara cinci. Inima ii batea nebuneste. Exact la ora sase avea sa o intalneasca pe fata de care credea ca este indragostit, dar pe care nu o intalnise niciodata. Iata ce se intamplase.

In timpul celui de-al doilea razboi Mondial.. John Blanchard parcusese un stagiu de pregatire pentru pilotaj in Florida si in timp ce se afla acolo, intr-o zi, a mers la biblioteca sa consulte o carte. Rasfoind cartea, a observat ca cineva facuse notite pe margini.Citind observatiile patrunzatoare facute cu un frumos scris de mana, si-a zis :”Mi-ar place sa cunosc persoana care a scris notele acestea, oricine ar fi; dupa observatiile pe care le face , pare a fi o persoana atat de buna, de blanda si de inteleapta”.

S-a uitat la una din paginile de inceput ale cartii si a vazut pe ea un nume: Holis Maynell, New York City.A decis sa incerce sa o gaseasca. Cu ajutorul cartii de telefoane a orasului New York, a gasit adresa ei si i-a scris o scrisoare.

A doua zi dupe ce i-a scris, a fost imbarcat pentru a merge pe front. Surprinzator,Hollis i-a raspuns la scrisoare. Curand cei doi au inceput un schimb regulat de scrisori, care aveau sa se intinda pe toata perioada razboiului. ” Scrisorile ei erau asemanatoare notitelor pe care le facuse pe marginile acelei carti” avea sa-si aminteasca John mai tarziu. Prin ceea ce-mi scria, Holis ma mangaia si ma ajuta nespus de mult”.
Intr-una din scrisori, John ii marturisea ca fusese ingrozit de moarte cand intr-o noapte au zburat pe deasupra Germaniei.Hollis l-a incurajat, raspunzandu-i : „ Toti barbatii curajosi au momente in care le e frica. Data viitoare cand iti va fi frica, spune urmatoarele cuvinte, "Chiar daca ar fi sa umblu prin valea umbrei mortii, nu ma tem de nici un rau, caci TU esti cu mine”. Pe masura ce schimbau scrisori, simtea seama ca incepuse sa se indragosteasca de Hollis. Intr-o zi i-a scris, „Te rog sa-mi trimiti o fotografie de- a ta”dar ea i-a raspuns, „Nu , nu-ti trimit. Relatiile nu se zidesc pe felul cum arata oamenii.”

El insa se simtea tot mai atras de ea si dorea sa o cunoasca personal.In cele din urma a sosit si ziua cand urma sa revina in tara intr-o permisie. I-a scris lui Holiis ca se va intoarce acasa si ca ar dori sa ia pranzul cu ea. Au convenit sa se intalneasca in Gara Centrala din New York, la ora sase dupa-amiaza, langa ceasul cel mare.„MA vei recunoaste dupa trandafirul rosu pe care-l voi purta” i-a scris ea.

In cele din urma , a sosit si marea zi . John astepta emotionat sa o cunoasca in sfarsit pe fata pe care credea ca o iubea. Iata cum relateaza John prima lui intalnire cu Hollis Maynell: O tanara venea spre mine, avea o fatza placuta, cu o linie ushor alungita. Parul blond ii cadea in bucle peste urechile delicate. Ochii ii erau albastrii ca cerul de mai. Buzele si barbia ei exprimau o fermitate blanda, si in costumul verde pal, arata ca primavara care s-ar fi trezit la viata.Emotionat, am facut cativa pasi inspre ea,uitand cu desavarsire ca domnishoara pe care trebuia sa o asteptam trebuia sa poarte un trandafir rosu, ceea ce tanara care-mi furase privirea nu avea.

Vazand ca ii stateam oarecum in cale, domnishoara s-a oprit pretz de cateva clipe .Un zambet ushor, provocator, ii aparu pe buze. „Imi dai voie, soldat?” intreba ea timitd. Am mai facut un pas spre ea. Si atunci am vazut-o ......pe Hollis Maynell cu trandafirul rosu prins la rever, exact in spatele fetei in verde. Inima parca mi s-a oprit in loc. Doamna cu trandafirul rosu era o femeie plinutza, trecuta bine de patruzeci de ani. Parul in buna parte carunt ii era strans sub o palarie cam uzata. Gleznele-i destul de groase erau varate :D, in niste pantofi cu tocuri oase. Fata in costum verde se departa repede. Trebuia sa aleg. Sa o urmez pe frumoasa care tocmai imi vorbise, sau sa raman si sa o cunosc pe femeia aceea deloc atractiva care stiam acum ca era Hollys Maynell?

Am decis fara sa ezit.M-am intors spre femeie si i-am zambit. Incepand insa sa ii vorbesc, ma simteam sufocat de o dezamagire amara. „Trebuie sa fiti domnishoara Maynell” am zis, intinzandu-i mana. „Sunt foarte bucuros ca ati acceptat sa ne intalnim. Va invit sa luam pranzul impreuna.”

Pe fatza femeiii aparu atunci un zambet larg. „Nu STIU ce vrei sa spui, tinere” raspunse ea, „dar cred ca ai vazut-o pe domnishoara aceea in costum verde, care tocmai a trecut , nu? Am intalnit-o in tren. Ea m-a rugat sa port trandafirul asta la rever. Mi-a spus ca daca ma vei invita sa luam pranzul impreuna ,sa-ti spun ca te asteapta la restaurantul acela mare de peste drum.
Spunea ca e un fel de test”.

Uimitoarea poveste a celor doi (John Blanchard si Hollis Maynell) este exemplul extraordinar al unei tinere care a fost dispusa sa astepte un barbat integru- ca si al unui barbat care a fost rasplatit pentru ca nu si-a urmat dorintele carnale ci a raspuns potrivit caracterului Lui Hristos.
din " Cand Dumnezeu iti scrie povestea de dragoste" Aici poti vedea cartea

tu manusa - Christos Mana

Radu zburand ..un om calauzit de Mana Lui ISUS!
















Revin cu gandul lui Doris "Noi suntem doar manusa.Duhul Sfant este mana care se potriveste in ea, care ii da puterea si care o face sa functioneze. Fara El suntem pierduti!.

Anul trecut am primit o carte sa citesc de la fr.Radu intitulata " Viata izbavitoare a lui ISUS HRISTOS" scrisa de W.Ian Thomas - Un maior englez si doctor misionar din 1950 . In aceasta carte apare ilustratia minunata dintre Mana Christos - si manusa- viata ta.

" Eu pot sa spun unei manusim : MANUSA, ridica Biblia" si totusi manusa sa nu poata face asta. Ea are degetul mare si celelalte degete, forma si aspectul unei maini si cu toate acestea nu poate sa faca lucrurile pe care i le poruncesc. Poti zice " Desigur ca nu. Tu nu i-ai spus manusii niciodata cum sa faca!" Dar eu pot sa-i predic, sa o invat pana cand rabdarea mea se topeste, dar manusa, incearca si o sa vezi, nu poate inca sa ridice Biblia.
Cu toate acestea eu am acasa o manusa care a ridicat Biblia de multe ori!-
dar niciodata inainte de a-mi fi bagat mana in ea!

Totusi de indata ce-mi bag mana in manuse, ea devine tot asa de puternica ca si mana mea. Tot ce poate face mana mea face si manusa- dar numai in masura in care manusa este gata doar sa imbrace lucrarea mainii.

ACEASTA inseamna a-L avea pe Hristos, prin Duhul Sau, locuind in fiinta ta rascumparata.

tu esti manusa, HRISTOS ESTE MANA.! Tot ce poate face EL poti face si tu, si tu poti sa spui impreuna cu Pavel " Pot totul in Hristos care ma intareste- sunt gata sa fac totul prin EL care ma intareste - sunt gata sa fac totul prin EL care-mi da putere launtrica - adica , pot TOTUL prin puterea lui Christos? ( Filipeni 4:13).


Prezenta Domnului in viata ta, prin Duhul sau in tine, iti da toate cele ce apartin vietii si sfinteniei, tot ceea ce iti lipseste ca sa duci o viata de neprihanire si de noblete de caracter.

Tara Canaanului o reprezinta bucuria aceasta a salasuirii ( adapostirii, locuirii) lui Christos; tara promisa, a bogatiilor din belsug.

CANAANUL din Biblie nu inseamna CERUL.

Nu este ceva placut cand o sa mor. El este HRISTSOS INSUSI si chiar acum, traind prin mine viata Lui de biruinta. In adevar, NUMAI Domnul ISUS Christos Insusi a putut trai o viata curata si dreapta , cum afirma Romani 5;10, El nu te impaca doar cu Dumnezeu prin moartea Sa, dar El te izbaveste clipa de clipa prin viata Sa, si anume , EL nu a murit doar pentru ce ai savarsit, ci El a inviat ca sa traiasca in tine, sa ia locul a ceea ce esti.

Puterea Lui pentru slabiciunea ta!
Intelepciunea Lui pentru lipsa ta de pricepere!
Forta Lui pentru pasivitatea ta!
Harul Lui pentru lacomia ta!
Dragostea Lui pentru desfraul tau!
Pacea Lui pentru problemele tale!
Bucuria Lui pentru durerea ta!
Belsugul Lui pentru saracia ta!

Acesta este Canaanul!
Dumnezeu cu Mana tare te-a scos din intuneric si din pacat
si te-a adus in ISUS!



















In 2 Petru 1:3,4- "Dumnezeiasca Lui putere ne-a daruit tot ce priveste viata si evlavia, prin cunoasterea Celui ce ne-a chemat prin slava si puterea Lui, prin care El ne-a dat fagaduintele Lui nespus de mari si scumpe, ca prin ele sa va faceti partasi firii dumnezeiesti". amin!

Poti Fi Mantuit si sa stii acest lucru!

















In 2 Petru 1:3,4- "Dumnezeiasca Lui putere ne-a daruit tot ce priveste viata si evlavia, prin cunoasterea Celui ce ne-a chemat prin slava si puterea Lui, prin care El ne-a dat fagaduintele Lui nespus de mari si scumpe, ca prin ele sa va faceti partasi firii dumnezeiesti".

Doris, spunea "Noi suntem doar manusa.Duhul Sfant este mana care se potriveste in ea, care ii da puterea si care o face sa functioneze. Fara El suntem pierduti!". Si adevarat si graitor este asta. Fara Dumnezeu nu am respira. Fara Dumnezeu nu am pasi pe pamant zi de zi, Fara El nu am avea viata.". Da. frumos gand.

Aseara la adunare am citit cu bucurie din Scripturi din 1 Ioan 2:15-17

Nu iubiti lumea, nici lucrurile din lume. Daca cineva iubeste lumea, dragostea Tatalui nu este in El. Caci tot ce este in lume, pofta firii pamantesti, pofta ochilor si laudarosia vietii nu este de la Tatal, ci este din lume. Insa lumea si pofta ei TRECE...dar cine face voia lui Dumnezeu ramane in veac".

Am citit undeva ca pe mormantul lui Tozer si lui Moody- stau scrise aceste versete "dar cine face Voia lui Dumnezeu ramane in veac" . Si eu imi doresc realitatea aceasta spirituala personala. Sa traiesc de pe pamant cu Domnul ISUS si apoi sa il intalnesc in Glorii sus in Cerul pregatit pentru cei rascumparati de El.

Ce am invatat din Epistola Iubirii - 1 Ioan?
POTI FI MANTUIT SI SA STII ACEST LUCRU!
1 Ioan 5:13

V-am scris aceste lucruri voua care credeti in Numele
Fiului lui Dumnezeu ca sa stiti ca aveti viata vesnica.

Daca iti deschizi individual Biblia, descoperi o Dorinta - Cuvantul lui Dumnezeu devine pentru tine o samanta- care mai tarziu incepe sa incolteasca ..sa se dezvolte si sa creasca( apoi prin fapte, actiuni - da nastere la roade, fructe "vrednice de pocainta"), Cuvantul este Apa, este asemeni unui Ciocan ce sfarma bulgarii si stanciile indiferentei, incapatanarii, mandriei, Cuvantul este asemeni unui Foc- dezgheata o inima rece. Apoi Dumnezeu prin Cuvantul sau deschide aceste inimi pentru a primi Cuvantul si pe Fiul Sau ISUS Christos.

Dumnezeu este Glorificat atunci cand ne pocaim si ne lasam transformati si schimbati de Puterea Cuvantului sau.
Scopul intreg al cartii 1 Ioan este acela ca orice barbat, femeie, chiar si copil sa o citeasca personal, sa se roage asupra a ceea ce citeste si sa ajunga la cunostinta:
DACA SUNT CU ADEVARAT in CREDINTA!
DACA SUNT CU ADEVARAT MANTUIT!
DACA IL CUNOSC PE DOMNUL ISUS.

Pot fi si multi membrii din biserica noastra azi, ce sunt pierduti. Unii desigur vin duminica la adunare, dar sunt salbatici in timpul saptamanii ( Sunt tot firesti, carnali, lumesti). Iar in timpul saptamanii sa nu mai stiu nimic de Dumnezeu, sa nu ascult de Cuvantul sau si sa il citesc si sa nu ma tem de Dumnezeu.

Altii sunt foarte sinceri, crezand ca fac lucrarile lui Dumnezeu, ( activitati religioase) "lucrurile ce tin de Imparatie". Dar evidenta ca il cunosti pe Christos nu inseamna doar Activitate bisericeasca ( te rogi, canti in cor, la instrumente, frecventezi o biserica, predici chiar) sau chiar o viata morala.
Evidenta este gasita in 1 ioan 1:5-7Vestea pe care am auzit-o de la El si pe care v-o vestim este ca Dumnezeu e lumina si in El nu este nicidecum intuneric. Daca zicem ca avem partasie cu El si umblam in intuneric, mintim si nu implinim adevarul. Dar daca umblam in lumina dupa cum El insusi este in lumina avem PARTASIE unii cu altii; si sangele lui ISUS CHRISTOS ne curata de orice pacat.

a) Adevaratul crestin traieste, umbla si vorbeste in Lumina lui Dumnezeu.- pentru a reflecta si arata caracterul lui Dumnezeu . Matei 5:16

"Tot asa sa lumineze si lumina voastra inaintea OAMENILOR!, ca ei sa vada faptele voastre bune si sa-L slaveasca pe Tatal vostru care este in ceruri."


Tot ceea ce facem trebuie sa ii aduca Glorie Lui Dumnezeu. Si dupa ce am scris asta ..imi dau seama cat de radicala si grea este aceasta afirmatie. Nu eu trebuie sa fiu apreciat- laudat de oameni - ci Dumnezeu . Lui i se transfera toata admiratia .

Este lucrul acesta o realitate in viata ta?
Te poate schimba Cuvantul lui Dumnezeu si Puterea Sa?
De ce spun asta, pentru ca un crestin adevarat este sensibil la pacat. Iar apoi Duhul Sfant din el il ajuta sa constientizeze care este acel pacat si sa il pronunte in rugaciune inaintea lui Dumnezeu si fratilor sai de incredere.
Un alt test gasit este in 1 Ioan 2:15.
Exista aceasta tendinta si inclinatie si azi si anume:
" SA fii un crestin bun/ dar care arde in el o dragoste o ambitie si o dorinta , pasiune mare pentru lumea aceasta si pentru lucrurile din lume".
Am sa citesc Matei 7:13-20 - pentru a asculta afirmatia Domnului ISUS

13. Intraţi pe poarta cea strâmtă. Căci largă este poarta, lată este calea care duce la pierzare, şi mulţi sunt cei ce intră pe ea.

14. Dar strâmtă este poarta, îngustă este calea care duce la viaţă, şi puţini sunt cei ce o află.

15. Păziţi-vă de prooroci mincinoşi. Ei vin la voi îmbrăcaţi în haine de oi, dar pe dinăuntru sunt nişte lupi răpitori.

16. Îi veţi cunoaşte după roadele lor. Culeg oamenii struguri din spini, sau smochine din mărăcini?

17. Tot aşa, orice pom bun face roade bune, dar pomul rău face roade rele.

18. Pomul bun nu poate face roade rele, nici pomul rău nu poate face roade bune.

19. Orice pom, care nu face roade bune, este tăiat şi aruncat în foc.

20. Aşa că după roadele lor îi veţi cunoaşte.

21. Nu orişicine-Mi zice: „Doamne, Doamne!” va intra în Împărăţia cerurilor, ci cel ce face voia Tatălui Meu care este în ceruri.

Lumea intelege azi crestinismul astfel:

Intru pe poarta cea stramta si apoi ma plimb pe boulevard.

Intru pe poarta cea stramta si apoi ma plimb pe autostrada lumii.

Dar Nu ! nu. Nu doar ca este o poarta stramta, este si o cale ingusta . Este o cale ingusta si stramta ,insa aceasta este precisa de Cuvantul lui Dumnezeu, Legile lui Dumnezeu, Intelepciunea lui Dumnezeu, iar lumea nu este gasita in aceasta cale ( pentru ca putini sunt cei ce merg pe ea).Noi mai suntem pe ea?
Eu mai sunt pe ea? " pe calea cea ingusta si stramta a Domnului ISUS". Este o cale a echilibrului, nu a extremismului. de a merge alaturi de ISUS in viata, o carare plina de binecuvantari din plin dar care nu este ocolita si de suferinta.


vs 15- "Nu iubiti lumea"- Dar ce este lumea?

Orice este parte din acest sistem cazut, format din gandurile, mentalitatea si actiunile oamenilor. Tot ceea ce este pe pamant si nu recunoaste Domnia lui Christos, nu recunoaste pe Dumnezeu ca Stapan, orice este din lume si nu este promovat pentru a-i aduce Slava si Glorie Lui Dumnezeu.

- orice lucru ce vine de la oameni influentati de Diavol.

-orice lucru din lume ce contrazice Voia lui Dumnezeu

-si tot ce contrazice Profetiile, Cuvantul, Revelatia si Voia Lui Dumnezeu

Uitati-va in jurul vostru pentru o clipa. Innotam prin aceasta lume si noi, traim in aceasta lume...dar:) dar ni se spune sa nu traim ca si ea!!

UN CRESTIN ADEVARAT - nu va trai dupa mersul lumii acesteia. El il va iubi pe Dumnezeu si pe oameni. El insa va uri lucrurile pe care le uraste si Dumnezeu ( avort, homosexualitate, necuratie, minciuna, idolatrie, pacat).

1 Ioan este o carte de Ghidare spirituala- ne este data sa ne invete perspectiva lui Dumnezeu - ne invata ce uraste Dumnezeu si ne invata ceea ce iubeste Dumnezeu , ce ii place. Sunt lucruri mentionate in Biblie care ni se cere sa le iubim din toata inima, cugetul, cu toata puterea si taria -/- dar sunt si lucruri scrise in Sfanta Scriptura asupra carora noi ca si copii de Dumnezeu ar trebui sa le intoarcem spatele, sa fugim de ele, sa ne ferim de orice ni se pare rau, sa fugim de pacat si de pofte=
CONSIDERANDU-LE NEVREDNICE DE CHEMAREA NOASTRA.
, nevrednice de un copil de Dumnezeu, si cu toate acestea vedem "crestini" in jurul nostru infipti in aceasta lume si prin radacini pentru acest sol muritor. vs 15.

Imi predic mie aceste cuvinte prima data. iar Dumnezeu mi le adreaza cu blandete si mie. Imi doresc sa fac o diferenta in aceasta lume si sa nu am de a face cu "critica altor pocaiti". Insa pot simti si pulsul ..temperatura ..si starea spirituala a vietii mele. Aceasta cercetare este cea mai importanta, caci vine din harul lui Dumnezeu.

Tanjesti dupa aceea zi cand TOATE profetiile se vor implini
si desavarsi in Persoana Domnului ISUS?





















Sau tanjesesc si caut si eu aceleasi lucruri pe care le cauta si lumea?
- interesele noastre - nu mai sunt INTERESELE Lui Dumnezeu
-dorintele noastre - nu mai sunt dorintele lui Dumnezeu.

Suntem chemati sa fim separati in aceasta lume. Nu se mai predica de separare prea des ( spune si paul washer) despre Lume- valorile din lume, despre lucrurile din lume placerile ei, tentatiile ei ispitele satanei, si satisfactia de scurta durata a pacatului (insa ele vor avea ecou in viata mai tarziu...vom suporta consecintele pacatului in timp.). Tot ce faci azi are ecou in eternitate. Fie bun - Fie rau.

Pacatul stiu ca ofera O PLACERE TEMPORARA INFERIOARA..dar
DOMNUL ISUS- ofera O PLACERE ETERNA SUPERIOARA. De un pacat te bucuri putin timp. Alege viata, binecuvantarea si Lumina Lui ISUS caci sunt vesnice si iti vor salva sufletul de la moartea vesnica spirituala.
Aici este cheia " separarea" . Pentru ca multi crestini imi spun " Eu nu ma mai simt folosit de Dumnezeu". Clar ! cum poti sa fii folositor pentru Imparatia lui Dumnezeu cand inca nu esti separat, pus de o parte si sfintit pentru Dumnezeu. vs" atunci-" Dragostea Tatalui nu mai este in el".

Cum poti sa iubesti aceleasi lucruri pentru care Domnul ISUS Christos a fost batut, scuipat, batjocorit, jignit, si crucificat pe o cruce?
- mai poti iubi azi piroanele?
-mai poti iubi si binecuvanta Ciocanul ?
-mai poti saruta mainile celui ce i-a pus pe cap o coroana de spini?
Pentru ca atunci cand spui " IL CUNOSC PE ISUS" - "Il iubesc si ascult pe ISUS" si esti si un ucenic al sau -/- dar IUBESTI LUMEA - faci toate aceste lucruri.
IMBRATISEZI CU DRAG LUCRURILE PENTRU CARE A MURIT DOMNUL ISUS!

Noi suntem separati in aceasta lume de Dumneze. Pusi deoparte, si sfintiti pentru a face VOIA LUI DUMNEZEU. Scriptura ne avertizeaza :
" Cine NU ESTE separat azi..acum! va fi separat atunci in ziua dreptatii si Judecatii lui Dumnezeu - cand "caprele vor fi despartite de oi" - matei 25. Si isi vor gasi sfarsitul si locul de veci in IAD.

vs 16. " Caci tot ce este in lume, pofta firii pamantesti, pofta ochilor si laudarosia vietii nu este de la Tatal ci este din lume"
ORICE DORINTA-ce o am eu - si nu este conforma Voii lui Dumnezeu vine din pofta firii pamantesti- sau a ambitilor mele personale.
Sa trecem la un alt nivel - nu doar sa avem o minte teologica ( o minte duhovniceasca, sau o minte biblica) ..
Aplicatia practica din Cuvant
- Orice lucru pe care il vad zi de zi
-Orice lucru pe care mi-l doresc . si le poftesc ma pot indeparta de Imparatia lui Dumnezeu.

Sa iubim Cuvantul lui Dumnezeu si sa il traim.
Sa practicam ceea ce ne spunem unii altora.
Sa umplam in lumina Sa si sa avem partasie unii cu altii atunci cand ne intalnim ( caci nu exista partasii virtuale).
Sa spunem adevarul si sa il traim prin viata noastra ( comportament, limbaj, purtare) La sfarsitul vietii acestea vor vorbi despre noi cel mai mult.

Si sa fim constienti ca viata noastra trece ca un abur. Azi ai 12 ani, apoi 18, 25, 30,40,50 si 75 pentru cei tari. Dar ceea ce va ramane , ceea ce este permanent in dimensiunea spirituala a vietii eterne este :
- ceea ce am facut pentru Numele Sfant al lui Dumnezeu
-ascultarea noastra de Domnul ISUS

SI nu uita ...poate si la mormantul tau ai vrea sa se auda aceste cuvinte.....
"El a facut Voia Lui Dumnezeu si va ramane in veci " .Aceasta sa fie confirmarea si precizarea lui Dumnezeu pentru tine.! EL te cunoaste si te iubeste pe nume.
In His Service,
amin!

D, the Christian Alphabet Art

What Do I Know About My God?

My God Comforts
















Psalmul 23:4

“Chiar dacă ar fi să umblu prin valea umbrei morţii, nu mă tem de niciun rău, căci Tu eşti cu mine. Toiagul şi nuiaua Ta mă mangaie.
Ioan 14 :14-18

14. Le-am dat Cuvântul Tău; şi lumea i-a urât, pentru că ei nu sunt din lume, după cum Eu nu sunt din lume.

15. Nu Te rog să-i iei din lume, ci să-i păzeşti de cel rău.

16. Ei nu sunt din lume, după cum nici Eu nu sunt din lume.

17. Sfinţeşte-i prin adevărul Tău: Cuvântul Tău este adevărul.

18. Cum M-ai trimis Tu pe Mine în lume, aşa i-am trimis şi Eu pe ei în lume.

Romani 15:4

4. Şi tot ce a fost scris mai înainte, a fost scris pentru învăţătura noastră, pentru ca, prin răbdarea şi prin mângâierea pe care o dau Scripturile, să avem nădejde.”

2 Corinteni 1:3-4

3. Binecuvântat să fie Dumnezeu, Tatăl Domnului nostru Isus Hristos, Părintele îndurărilor şi Dumnezeul oricărei mângâieri,

4. care ne mângâie în toate necazurile noastre, pentru ca, prin mângâierea cu care noi înşine suntem mângâiaţi de Dumnezeu, să putem mângâia pe cei ce se află în vreun necaz!

Care este teologia ta?

Powered By Blogger
Blogosfera Evanghelică