vineri, 3 februarie 2012

John Piper in Romania



In perioada 3-5 mai 2012 sunteti invitati  la două evenimente organizate de Alianţa Evanghelică din România:

1. Conferinţa biblică „DUMNEZEU ESTE EVANGHELIA” – cu înscriere – care va avea loc în perioada 3-5 mai 2012, la Crystal Palace Ballrooms. Alături de John Piper va conferenţia şi Emil Bartoș.

2. Evenimentul intitulat „NU-ȚI IROSI VIAȚA!” – cu intrarea liberă – care se va desfăşura duminică, 6 mai 2012, ora 18:00, la Sala Palatului. 

„Dacă nu doreşti atât de puternic arătarea slavei lui Dumnezeu, nu e pentru că ai băut îndeajuns şi nu mai eşti însetat. E pentru că ai cules firmiturile de la masa lumii. Sufletul ţi-e încărcat cu lucruri mărunte, şi nu mai există loc pentru ceva mai mare.”- John Piper

Inscrierea la conferinţă si alte detalii le gasiti aici  www.johnpiper.ro 

Printre cartile sale celebre in limba romana avem traduse: “Suprematia lui Dumnezeu in predicare”, “Sa se bucure popoarele!”, “Nu-ti irosi viata!”, “Insetat dupa Dumnezeu”, “Flamand dupa Dumnezeu”, “Cand nu-L doresc pe Dumnezeu. Cum sa lupt pentru bucurie”,”Sexualitatea si suprematia lui Christos”.

Un video cu un extras din predica sa “Evanghelia prosperitatii“

Totul ca pentru El



Hugh Latimer " E minunat ca Salvatorul lumii, si Regele Regilor, nu s-a rusinat sa munceasca, da, si sa se indeletniceasca cu o meserie asa de umila. Prin aceasta a sfintit meseriile, de orice fel ar fi ele."
Martin Luther a zis: “O lăptăreasă poate mulge vacile, spre slava lui Dumnezeu”.
            Cum este posibil ca orice lucru să fie făcut pentru gloria lui Dumnezeu? Făcând orice lucru ca şi pentru Domnul Isus şi căutând a avea o conversaţie continuă cu El oricând faci ceva. Scriptura spune: Orice faceţi, să faceţi din toată inima, ca pentru Domnul, nu ca pentru oameni, (Coloseni 3.23). 


Care este teologia ta?

Powered By Blogger
Blogosfera Evanghelică