luni, 6 aprilie 2009

Un prieten la nevoie se cunoaste...



In ultimul concurs Yobediah s-a gasit in primii zece concurenti. Acum putem incerca din nou sa il propunem pentru premiu:D.
Tema celei de-a VI-a editii este "Portret".
Se poate vota pana in ziua de 12 mai, cand un juriu de fotografi ai Fotoclubului Orizont va decide care din primele zece cele mai votate fotografii merita sa fie premiata cu un iPhone de ultima generatie. Regulamentul ramane identic cu editia anterioara, atentionand participantii ca orice fotografie "furata" va fi descalificata din concurs.

El isi cunoaste bine motivatia si scopul pentru care a ales aceasta poza in concurs. Eu doresc sa il sustin si am nevoie si de ajutorul vostru. Multumesc tuturor celor ce patrund in depozitar.
"Fa-ti timp sa iubesti, Fa-ti timp sa click-uiesti".
Votul tau va fi important. Uite AICI.
Iti multumesc.

P.S. Fiti consecventi.

Diferenta dintre frumusete si senzualitate

Un mesaj catre tinerii crestini.

"Charo Washer ...If your clothing is a frame for your face ..then your clothing is of God; but if your clothing is a frame for your body ...it is sensual and sinful and dangerous."

Paul Washer " your body doesn't belong to everybody". Asta nu inseamna ca trebuie sa ne imbracam ca puritanii din alte secole, ci sa pastram modestia ca si atitudine in viata.

Si nu uitati ...

" Beauty only gets attention but

personality captures the heart."



Care este teologia ta?

Powered By Blogger
Blogosfera Evanghelică