luni, 15 februarie 2016

Lucruri pe cale de dispariție din adunările evanghelice- de Cristian Boariu


Aseară la adunare am întrebat ce animale sunt acum pe cale de dispariție..și am primit ceva răspunsuri din sală. Apoi am continuat și am pus următoarea întrebare...oare ce atribut al lui Dumnezeu lipsește azi cel mai mult din bisericile lui Hristos?
Următoarea meditație, scrisă de pastorul Cristian Boariu ne provoacă să vedem cât de mult mai apreciem sfintenia lui Dumnezeu.

Vreau să te intreb:Esti tu constient acolo unde ești de Prezența Sfințeniei lui Dumnezeu?
Lucruri pe cale de disparitie din adunarile evanghelice- de Cristian Boariu
"Cel mai de preț lucru care există în Biserica lui Christos nu sunt nici boxele, nici pianul, nici stația, nici amvonul, nici video-proiectorul, nici chiar clădirea ci SFINȚENIA.
Psalmii 93:5 “…sfinţenia este podoaba Casei Tale, Doamne, pentru tot timpul cât vor ţine vremurile. “
Când sfințenia se pierde, foștii neprihăniți vor ține capul jos iar păcătoșii care vizitează adunarea respectivă îl vor ținea sus.
Când sfințenia se pierde cele mai bune acorduri de pian vor suna fals și cea mai frumoasă predică nu va mai avea puterea de a străpunge inima ci doar va atinge mintea.
Când sfințenia se pierde va lipsi focul. Oamenii vor merge la adunare ca la un concert și vor veni de acolo impresionați dar nu transformați.  Dacă Ilie nu ar fi fost un sfânt ar fi rămas fără foc pe muntele Carmel.
Când sfințenia se pierde două ore în adunare vor părea o veșnicie de care vrei să scapi cât mai repede.

Care este teologia ta?

Powered By Blogger
Blogosfera Evanghelică