sâmbătă, 27 iunie 2009

Comoara zilnica pentru rugaciune


Dupa ce ne predam viata lui Isus Christos ca sa fim curatiti, putem fi umpluti cu Duhul Sfant care ne da putere sa traim vieti evlavioase si sa fim o marturie pentru Christos.
Isus a spus "Luati Duh Sfant!" (Ioan 20:22). Dumnezeu nu le face pe amandoua: si sa daruiasca, si sa primeasca; El va da, insa noi trebuie sa primim.
Dovedim cat de putina dragoste avem pentru Dumnezeu atunci cand ascultam mai degraba de ceea ce spun oamenii despre El decat ceea ce Dumnezeu are de spus despre El Insusi.
Daca El nu este pe primul loc in inimile noastre, noi nu putem fi ucenicii Lui. Este posibil sa devenim atat de devotati lucrurilor, slujirii si chiar convingerilor noastre, incat sa nu auzim ce are Dumnezeu sa ne spuna.

Rugaciune: Tatal nostru, Te laudam pentru puterera de curatire a Sangelui lui Isus Christos. Venim acum al Tine, dandu-ne toata silinta sa renuntam la eul nostru. Transforma-ne si fa ca Duhul Sfant sa ia controlul deplin asupra noastra.Pentru Numele lui Isus Christos si gloria Ta. Amin

Maria si Bernhard Apolzan

Care este teologia ta?

Powered By Blogger
Blogosfera Evanghelică