luni, 21 aprilie 2008

Conventia Mondiala A Satanei !

Povestirea care urmeaza am citit-o in cartea:"Doamne adu-Ti slava inapoi",de Randy Mawell si este revelatoare prin mesajul ei, demn de luat in seama:

"Satana a intrunit o conventie mondiala.In cuvantul de deschidere adresat ingerilor rai,el a spus:`Nu-i putem impiedica pe crestini sa mearga la biserica.Nu-i putem impiedica sa-si citeasca Bibliile si sa cunoasca adevarul. Nu-i putem impiedica nici macar sa-si pastreze valorile conservatoare.Dar putem face altceva.

Ii putem impiedica sa aiba o experienta intima si durabile cu Christos.Daca realizeaza o astfel de legatura cu Christos,nu mai avem nici o putere asupra lor.Asa ca lasati-i sa mearga la biserica.Lasati-i sa aiba stiluri de viata conservatoare,dar furati-le timpul,astfel incat sa nu poata dobandi acea experienta cu Iisus Christos.Aceasta este ceea ce vreau de la voi,ingerii mei.Distrageti-le atentia de la a se prinde strans de Mantuitorul lor si de a mentine aceasta legatura vitala intreaga zi!`

`Si cum putem face acest lucru?`,au strigat ingerii lui.

`Tineti-i ocupati cu lucrurile neesentiale ale vietii si inventati nenumarate strategii ca sa le ocupati mintea,a raspuns el.Ispititi-i sa cheltuiasca,sa cheltuiasca,sa cheltuiasca;apoi sa imprumute,sa imprumute,sa imprumute.Convingeti-le pe sotii sa mearga sa lucreze si pe soti sa lucreze sase sau sapte zile pe saptamana,10-12 ore pe zi,ca sa-si poata permite stilul de viata pe care l-au adoptat.Impiedicati-i sa petreaca timp cu copiii lor.Cand familiile lor ajung sa se fragmenteze,atunci,in scurt timp,propriul camin nu le va mai oferi niciun adapost de stresul muncii.

Suprastimulati-le mintea,astfel incat sa nu poata auzi glasul bland si linistit.Ispititi-i sa porneasca radioul sau casetofonul ori de cate ori conduc masina si sa tina deschis televizorul,aparatul video sau CD-player-ul tot timpul cand sunt acasa.Si aveti grija ca in fiecare magazin si in fiecare restaurant din lume sa cante muzica.Lucrul acesta le va bloca mintea si va rupe acea legatura cu Chrisos.

Umpleti-le masutele de cafea cu reviste si ziare.Bombardati-le mintea cu stiri,24 de ore pe zi.Invadati-le timpul cand se afla la volan cu panourile publicitare asezate pe marginea soselei.Asaltati-le cutiile postale cu oferte tentante,cu bonuri de reducere si cu cataloage promotionale,precum si cu tot felul de stiri si de reclame atractive,care sa le ofere produse si servicii gratuite si false sperante.

Chiar si in momentele lor de relaxare,lasati-i sa exagereze.Faceti in asa fel incat sa se intoarca in aceste locuri de recreere epuizati,agitati si nepregatiti pentru saptamana urmatoare.Nu-i lasati sa iasa in natura.In loc de aceasta trimiteti-i in parcuri de distractie,la evenimente sportive,concerte si filme.Iar cand se intalnesc pentru partasie spirituala,implicati-i in barfa si in vorbire de rau,astfel incat sa plece de acolo cu o constiinta tulburata si cu emeotiile dezechilibrate.

Lasati-i sa se implice in castigarea de suflete,dar aglomereti-le viata cu atat de multe cauze bune,incat sa nu aiba timp sa caute putere la Christos.In curand vor ajunge sa lucreze prin propriile lor puteri,sacrificandu-si sanatatea si unitatea familiei de dragul cauzei lor bune.`

Pana la urma, a fost o conversatie reusita.Iar ingerii rai ai plecat,nerabdatori sa-si aduca la indeplinire insarcinarea de a-i tine pe crestini ocupati,ocupati,ocupati si mereu in graba,alergand incoace si incolo."

Adevarata Dragoste - Phil Wickham



Superb mesaj.
Sa nu ne reimprospatim mesajul de inviere doar acum in preajma sarbatorilor.
Ci sa il cinstim pe Domnul zilnic.
Pace si Har prin sangele lui Isus.
A lui Sa fie Gloria si Slava pentru Dragostea oferita la Cruce.

The Church of Oprah Exposed



Acesta este un film cutremurator, cum multi oameni sunt inselati de aceasta gandire, a sincretismului religios, a new Age. Priviti acest film, din umbra Oprah il sustine pe Obama, iar filosofia lor de gandire este adancita si alimentata din scrierile lui Eckhart Tole.

Oprah neaga pe Isus



Cea mai influenta femeie din Sua, neaga faptul ca Domnul Isus Christos este singura cale catre Dumnezeu.

"Tears of the Saints" - by Leeland



Cine astazi mai plange si se roaga pentru fii risipitori ai unei societati post-moderniste ? May we see this generation in its state of desperation... for Your Glory !!!
From Yobediah

Exemplul este cel mai bun profesor





















Lasati cultura intelectuala sa progreseze, lasati stiintele naturii sa se dezvolte pana la profunzimi nebanuite, lasati mintea umana sa se deschida cat de mult doreste ; ea nu v merge dincolo de inaltimile si de cultura morala a crestinatatii, asa cum reies acestea din Evanghelii.

Acest eveniment, relatat de fiica unui misionar, a avut loc cu multi ani in urma :

" Pentru a sarbatori sosirea misionarilor crestini intr-o regiune din Zair, s-a organizat un eveniment care consta din discursuri , manifestatii si muzica.

Acest miting a ramas celebru prin modul in care s-a terminat. Un om in varsta s-a prezentat in faa multimii si a insistat sa i se dea voie sa vorbeasca. El a spus ca in curand avea sa moara, si daca nu vorbea in acel moment, invataturile pe care le detinea se puteau pierde pentru totdeauna. EL a povestit faptul ca atunci cand au sosit misionarii pentru prima data, cu un secol in urma, cei din neamul sau nu au avut incredere in ei.
Pentru ei, erau niste oameni neobisnuiti, purtatori ai unui mesaj strain de mentalitatea lor. Conducatorul triburilor au decis sa ii incerce pe misionari, otravindu-i lent. In lunile si anii care au urmat, membrii tribului au fost martorii modului in care familiile misionarilor s-au confruntat cu moartea si cu suferinta. Batranul a spus"


"Cand i-am vazut pe ei cum mureau , am decis ca dorim si noi sa traim ca niste crestini".

Aceasta poveste a ramas necunoscuta timp de multi ani. Cei care au murit, suferind in mod inexplicabil, nu au cunoscut cauza si nici nu au stiut ce semnificatie urmau sa aiba viata lor. Cu toate acestea , au ramas in tinuturile ostile pentru a-si propovadui mesajul Crucii lui Isus.

Iata cea mai buna reteta de fericire si satisfactie pe care am aflat-o vreodata : SAPATI o groapa mare in gradina gandurilor si aruncati acolo toate deziluziile, dezamagirile, regretele , grijile, problemele, indoielile si temerile. Acoperiti cu pamant roditor. Stropiti-o cu apa din fantana multumirii. Presarati deasupra semintele sperantei, curajului, puterii, ingaduintei si iubirii.

Cand va veni vremea culesului, recolta va fi bogata si plina de roade.
Ma incred in Domnul si Il respect, am intors ochii de la cele rele, de aceea EL ma indruma, ma rasplateste cu succes, imi daruieste sanatate si vitalitate. Proverbe 3:5-8

Care este teologia ta?

Powered By Blogger
Blogosfera Evanghelică