joi, 27 ianuarie 2011

I finish my Sabat blogging

Va salut pe toti cei care mi-ati fost alaturi in acesti ani. In primul rand va multumesc voua prietenilor mei reali, cei pe care va vad, va simt, va cunosc personal iar apoi doresc sa va multumesc si voua celor care ati poposit in depozitar din alte zone ale lumii sperand sa gasiti comori duhovnicesti.

Am scris din 2007 atat despre infrangeri cat si despre victorii alaturi de Dumnezeu. Niculae Moldoveanu avea o cantare " Si-n cadere ,si-naltare / Numai Harul Tau ma tine". El este alaturi de noi si cand suntem pe piscuri inalte si frumoase dar si in vai adanci si umbrite tot de Mila si Indurarea Sa.
Acum intru in al 5-lea an si doresc ca Dumnezeu sa ne binecuvanteze pe toti, sa ne dorim calauzirea Sa demna de incredere, sa ne dorim supunerea si ascultarea fata de Voia sa sfanta si sa ne gasim placerea si dorinta in a implini dorintele Inimii Domnului nostru in noul an, 2011.

Perioada mea de Sabat de blogging s-a terminat azi. Nu am mai postat nimic din septembrie 2010.
Ma rog ca Domnul sa ma ajute in continuare si sa ma inspire sa fiu util si folositor inimilor celor care doresc o apropiere de El.
Aveti libertatea sa ma corectati cum stiti voi mai bine atunci cand un articol nu reflecta  Imparatia, Pasiunea, Interesele, Nevoile, Dorintele, Voia, Scopul inimii lui Dumnezeu deoarece simpla mea dorinta este sa pot reflecta Caracterul Chipului si Imaginii Sale prin ceea ce traiesc,vorbesc, reactionez cu cei din jur, sau chiar tastez aici.

Domnul sa ne ajute pe toti acolo unde suntem chemati de El sa fim o marturie pentru Slava Numelui Sau, in familie, la lucru, in educatie, biserica, societate.

Tarie si Onoare Regelui nostru iubit Isus Christos !

Filipeni 4:8..."tot ce este adevărat, tot ce este vrednic de cinste, tot ce este drept, tot ce este curat, tot ce este vrednic de iubit, tot ce este vrednic de primit, orice faptă bună, şi orice laudă, aceea să vă însufleţească.".

7 comentarii:

 1. welcome back!! am asteptat asta de mult timp Alex..

  RăspundețiȘtergere
 2. ma bucur sa citesc asta :) amin!

  RăspundețiȘtergere
 3. Si eu ma bucur de scrierile tale! :) Dumnezeu sa te binecuvintezse si sa te foloseasaca tot mai mult!

  RăspundețiȘtergere
 4. Am lasat sa astept. E un proces si asteptarea. Sa fii sigur si convins ca il cunosti personal,direct si intim pe Isus Christos prin Cuvantul lui Dumnezeu.

  Doar apoi un om poate sa comunice alte adevaruri, dupa ce s-a intalnit intai cu Adevarul in persoana lui Isus Christos.

  Sfant si Vrednic este Domnul nostru.
  Domnul sa ne faca pe toti folositori pentru Interesele voii si Imparatiei Sale.

  Multumesc de vizita pe aici tuturor.
  El sa va insufleteasca gandurile si actiunile voastra ca sa fiti o marturie frumoasa a Numelui Sau si a promovarii Slavei Sale.

  In slujba lui Christos
  Ioan-Alexandru T

  RăspundețiȘtergere
 5. Te-am mai văzut pe ici pe colo , pe unele bloguri (la comment-uri :P ) și chiar am fost surprinsă să te regăsesc aici. Sper că timpul de "sabat" să îți fi fost de un real folos.

  Multe binecuvântări ! :)

  RăspundețiȘtergere
 6. Multumesc Andreea.
  Alese binecuvantari si tie din partea lui Dumnezeu.

  RăspundețiȘtergere
 7. Am gasit blogul tau si l-am "rasfoit" deocamdata.
  Acum inteleg interesul tau pentru Tozer. :)
  M-am si abonat la feed-ul blogului.
  Domnul sa-ti dea inspiratie!

  RăspundețiȘtergere

You may leave a message.May God Bless you!

Care este teologia ta?