sâmbătă, 4 aprilie 2009

5 Aprilie -Marsul biciclistilor in Sibiu

Cine are bicicleta, maine e asteptat la Turul Ciclist al Sibiului.
Start time: 14:00 in Piata Mica

Clubul de Turism Montan „Amicii Munţilor”, organizează în data de 5 Aprilie 2009, pe străzile din Sibiu, a doua ediţie a marşului bicicliştilor. Acţiunea care poartă numele de „Mişcări Alternative”, are ca scop promovarea bicicletei ca mijloc de transport
ecologic, dar şi o alternativă la problemele cauzate de un trafic intens, şi este organizată cu sprijinul Primăriei Municipiului Sibiu. Prin această manifestare membrii Amicii Munţilor Sibiu încearcă să sensibilizeze şi automobiliştii cu privire la existenţa pe drumurile publice a bicicliştilor, prin acordarea unui respect mai mare colegilor de trafic. Facem un apel la toţi locuitorii sibieni să vină şi să parcurgă alături de noi traseul de pe străzile din Sibiu, pe data de 5 aprilie. Prima ediţie a Mişcării Alternative a avut loc în octombrie 2008, şi s-a bucurat de participarea a peste 100 de persoane, care s-au implicat în informarea publicului larg cu privire la avantajele pe care le oferă folosirea bicicletei, atât din perspectiva infrastructurii oraşului, din cea a protejării mediului, cat şi din perspectiva sănătăţii umane. Marşul va începe la ora 14, din Piaţa Mică.

Urmând ca traseul să continue: Turnul Sfatului – Str. Gheorghe Lazăr - B-dul Corneliu Coposu – Piaţa Unirii - Str. Vasile Milea – Str. Rahova – Bd. Mihai Viteazu – Calea Dumbrăvii - str Bahluiului – Str. Şcoala de Înot – Str. Justiţiei – B-dul Victoriei – Str. A. Şaguna – Str. Mitropoliei cu sosire în Piaţa Mică.

Care este teologia ta?

Powered By Blogger
Blogosfera Evanghelică