luni, 21 noiembrie 2016

Tu ce sacrificii faci pentru copiii tăi?


Duminică, întorcându-mă acasă după slujba de dimineață unde auzisem despre Dragostea-mandatul fiecărui credincios în relația cu Dumnezeu si cu aproapele sau, am pornit radioul și chiar atunci  era meditația 'Cuvântul lui Dumnezeu pentru astăzi". Si a picat la fix cu mesajul predicatorului.

Mi-am adus aminte că și tatăl meu practicase în tinerețe, Kaiac-Canoe. Un sport in care trebuie sa împletești practica cu teoria...dacă vâslești doar cu o mână..riști sa te învârti in cerc şi să nu ajungi nicăieri,dar pentru asta e nevoie de amândouă mâinile ca să poți avansa.

Bill Havens, este sportivul care in 1924 a hotărât că mai bine rămâne lângă soția lui, și a renunțat să mai participe la jocurile olimpice..dar peste câteva decenii fiul său avea să cucerească aurul olimpic.

Sursa sportivă aici

Ce mărturie remarcabilă, despre dragostea incredibilă pe care un părinte a avut-o pentru fiul său.

Vă invit cu drag să o ascultați si voi. Si să punem cu toți la inimă aceste cuvinte, să fim niște părinti responsabili cu copii noștri si să nu uităm niciodată că Dragostea autentică începe de acasă, ea are izvorul in Dumnezeu şi ea va aduce rod într-o zi pentru Gloria lui Dumnezeu.


Care este teologia ta?

Powered By Blogger
Blogosfera Evanghelică