vineri, 3 aprilie 2009

Yobediah la Balea Lac

Sâmbătă, Radu - alias Yobediah- a savurat o zi captivantă cu placa la Bâlea Lac. Mai jos am să redau cateva din pozele lui dinamice şi pline de viaţă.
"a fost o zi favorabila, iar gloria lui Dumnezeu se manifesta cu precadere in lucrurile care nu se vad...sunt fascinat si bolnav dupa cerul Sau :)" Radu.









Aproape 50 de concurenţi oficiali, dar şi amatori dornici de o aventură cu skiurile sau placa de snowboard, au participat sâmbătă la concursul de freeride de la Bâlea Lac şi Bâlea Cascadă.
Pe o vreme extraordinară şi cu un soare ce a făcut ca munţii Făgăraş, din zona Bâlea să strălucească în toată splendoarea, zeci de împătimiţi ai coborârilor cu schiurile sau placa de snowboard au răspuns prezent la chemarea organizatorilor concursului Inferno. Aflat la cea de a treia ediţie,concursul organizat de Xventure Offroad România a început cu o întârziere de peste o oră, deoarece toţi concurenţii au urcat de la Bâlea Cascadă la Bâlea Lac, cu telecabina. În ciuda acestei mici neplăceri, concursul în sine a fost extraordinar. Toţi cei 47 de concurenţi au urcat pe jos pe Şaua Doamnei, un versant aflat în apropiere de cabanele Bâlea Lac şi Platinu, şi au plecat în bloc spre primul punct de sosire, poziţionat undeva deasupra cascadei Bâlea. De aici, în partea a doua, din nou schiorii şi apoi snowboard-erii au plecat în trombă pentru a ajunge la finish, acolo unde trebuiau să „înfigă” o minge de ping-pong într-un tub.

2 comentarii:

  1. imi place poza aia cu ochelarii:) benja al nostru e cel mai cel:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa-i:)
    Chiar in al doilea mesaj am amintit despre cum l-a prezentat si reprezentat Radu pe Isus Christos, Domnul Vietii si Dragostei.

    Evanghelia are PUTERE de a schimba si transforma un om atunci cand este "spusa corect".

    Cand nu transmitem oamenilor o Evanghelie compromisa, diluata, poluata- ci reala, adevarata, curata.

    Si el chiar a facut asta.
    Ai un frate minunat.
    Aduce multa cinste si onoare Mielului Scump al lui Dumnezeu, Fiul Sau PreaIubit Isus.

    RăspundețiȘtergere

You may leave a message.May God Bless you!

Care este teologia ta?

Powered By Blogger
Blogosfera Evanghelică