luni, 22 februarie 2010

Un nou blog in Romania "A.W.Tozer"awtozero.wordpress.com


Includeti acest link in blogul tau, sau la cele preferate de tine pentru a citi si studia mai multe despre scrierile si meditatiile biblice ale acestui om al lui Dumnezeu.

A.W.Tozer (1897-1963) a scris treizeci de cărţi şi este considerat unul dintre cei mai influenţi evanghelişti americani ai secolului XX.
In timpul vieţii lui de slujire creştină ca pastor, scriitor şi vorbitor la conferinţe, el a atins şi influenţat vieţile multora.

A avut o viaţă profundă de rugăciune. Se spune despre el că „a petrecut mai mult timp pe genunchi decât la biroul lui".

Timp de aproape 50 de ani Tozer a umblat cu Dumnezeu. Deşi e mort, el continuă să vorbească şi azi prin scrierile lui, cu o forţă uimitoare. El ne cheamă să vedem acea lume reală a spiritualului, care se află dincolo de lumea fizică ce ne atrage aşa de uşor; ne cheamă să-I fim plăcuţi lui Dumnezeu şi să uităm mulţimea, să ne închinăm lui Dumnezeu şi să devenim tot mai mult asemenea Lui. Aşa cum a spus cineva despre el, „omul acesta te face să doreşti să-L cunoşti pe Dumnezeu".

4 comentarii:

 1. Multumim suntem pe receptie. Este o bucurie

  RăspundețiȘtergere
 2. Tozer.. wow... intai am descoperit Max Lucado Ro si acum Tozer! Super.. Multumim!

  RăspundețiȘtergere
 3. Intr-adevar!Eu una am fost cucerita de la prima lectura a unei carti de A.W. Tozer. Ma bucur ca exista acum si un blog cu meditatiile sale. Toata aprecierea pentru cei care au avut initiativa. :)

  RăspundețiȘtergere
 4. Buna! As dori un schimb de linkuri, daca se poate. V-am adaugat in blogroll.

  RăspundețiȘtergere

You may leave a message.May God Bless you!

Care este teologia ta?