luni, 23 martie 2009

Dumnezeu nu apare la stiri...

18. Mania lui Dumnezeu se descopere din cer impotriva oricarei necinstiri a lui Dumnezeu si impotriva oricarei nelegiuri a oamenilor, care inaduse adevarul in nelegiuirea lor.19. Fiindca ce se poate cunoaste despre Dumnezeu, le este descoperit in ei, caci le-a fost aratat de Dumnezeu.20. In adevar, insusirile nevazute ale Lui, puterea Lui vecinica si dumnezeirea Lui, se vad lamurit, de la facerea lumii, cand te uiti cu bagare de seama la ele in lucrurile facute de El. Asa ca nu se pot desvinovati;21. fiindca, macar ca au cunoscut pe Dumnezeu, nu L-au proslavit ca Dumnezeu, nici nu I-au multamit; ci s-au dedat la gandiri desarte, si inima lor fara pricepere s-a intunecat.22. S-au falit ca sunt intelepti, si au inebunit;23. si au schimbat slava Dumnezelui nemuritor intr-o icoana care seamana cu omul muritor, pasari, dobitoace cu patru picioare si taratoare.24. De aceea, Dumnezeu i-a lasat prada necuratiei, sa urmeze poftele inimilor lor; asa ca isi necinstesc singuri trupurile;25. caci au schimbat in minciuna adevarul lui Dumnezeu, si au slujit si s-au inchinat fapturii in locul Facatorului, care este binecuvantat in veci! Amin.26. Din pricina aceasta, Dumnezeu i-a lasat in voia unor patimi scarboase; caci femeile lor au schimbat intrebuintarea fireasca a lor intr-una care este impotriva firii;27. tot astfel si barbatii, au parasit intrebuintarea fireasca a femeii, s-au aprins in poftele lor unii pentru altii, au savarsit parte barbateasca cu parte barbateasca lucruri scarboase, si au primit in ei insisi plata cuvenita pentru ratacirea lor.28. Fiindca n-au cautat sa pastreze pe Dumnezeu in cunostinta lor, Dumnezeu i-a lasat in voia mintii lor blestemate, ca sa faca lucruri neingaduite.29. Astfel au ajuns plini de ori ce fel de nelegiuire, de curvie, de viclenie, de lacomie, de rautate; plini de pizma, de ucidere, de cearta, de inselaciune, de porniri rautacioase; sunt soptitori,30. barfitori, uratori de Dumnezeu, obraznici, trufasi, laudarosi, nascocitori de rele, neascultatori de parinti,31. fara pricepere, calcatori de cuvant, fara dragoste fireasca, neanduplecati, fara mila.32. Si, macar ca stiu hotararea lui Dumnezeu, ca cei ce fac asemenea lucruri, sunt vrednici de moarte, totus, ei nu numai ca le fac, dar si gasesc de buni pe cei ce le fac. Romani 1:18-32

De ce se descopera Mania lui Dumnezeu?
1. Suprimarea Adevarului Romani 1:18,25-27
2. Au ignorat revelatia generala
3. Eliminarea lui Dumnezeu din constiinta.

L-au scos din intrebuintarea vietii, au innabusit adevarul. Cand scoti Adevarul nu ai decat o singura varianta, aceeea de a pune altceva in loc : Minciuna.
Cum?
Cu toate ca au cunoscut pe Dumnezeu !..
- nu L-au proslavit pe Dumnezeu
- nu I-au multumit
- s-au dedat la ganduri desarte
- inima lor fara pricepere s-a intunecat
- s-au falit ca sunt intelepti
...
si au innebunit!.

Dumnezeu lasa pe oameni sa-si urmeze poftele inimii lor.
Dumnezeu te lasa in voia unor patimi scarboase.
Dumnezeu ii lasa pe oameni in voia mintii lor blestemate.



Strofa spune " Dumnezeu ne-a lasat /Ne-a lasat, sa ne facem de cap"
Adevarul este ca nu Dumnezeu ne-a lasat. Noi oamenii suntem cei care l-am parasit, abandonat si ne-am indepartat de Prezenta Sa si Inima Lui.

Dumnezeu nu apare la Stiri
Dumnezeu nu omoara Delfini
Dumnezeu nu topeste Ghetari
Dumnezeu n-are Vis Nuclear

Dumnezeu nu voteaza-n Senat
Dumnezeu n-a luptat in Irak
Prea ocupati cu distrugerea lumii oamenii sunt
Pe Dumnezeu nu-l ia nimeni in seama aici pe Pamant

Ref:Dumnezeu ne-a lasat...
Ne-a lasat sa ne facem de cap

Pe Iisus l-au facut Superstar
Pe Dumnezeu l-au tiparit pe dolar
Religia e marketing de razboi
Oamenii-si fac cruce dar privesc in gol

Ref:Dumnezeu ne-a lasat...
Ne-a lasat sa ne facem de cap

Fara Credinta corabia Umana rataceste prin spatiu se apropie furtuna,
Se-ntuneca lumea
Totul se vinde se cumpara totul banii sunt calea adevarul si viata Isus nu mai vine....
Dumnezeu se mai uita o data spre lume nu e nimeni sa vada ca-ntinde o mana nu e nimeni s-auda ca soapta iubirii El inca ne-o spune?

Dumnezeu ne-a lasat...
Ne-a lasat sa ne facem de cap
Tudor Chirila spune in blogul sau...

"Mai sus sunt versurile celui mai nou cantec VAMA. Il vom canta in aceasta seara la Becker Brau.M-am apropiat cu frica de mesajul acestor versuri. Cu frica de a nu gresi, de a nu fi interpretat gresit.
Ceea ce vreau sa spun ca sa nu existe urma de echivoc este ca omul incepe sa traiasca din ce in ce mai mult in absenta lui Dumnezeu.
Puterea "progresului" il face pe Om sa se detaseze sa uite de vreo subordonare sa se "elibereze" si sa devina propriul lui stapin. Omul risca sa uite Creatia primordiala si pe Dumnezeu ca izvor al tuturor lucrurilor.
Puterea banilor, a tehnologiei, puterea progresului ne imbata si ne vinde iluzia libertatii absolute.

Negarea providentei, a vointei divine nu este altceva decat o caramida la temelia unui nou turn Babel.Omisiunea voita a lui Dumnezeu din vietile noastre ne va indrepta spre ratacire si auto-distrugere.
Acest cantec se vreau un semnal de alarma.Nimic mai mult."

2 comentarii:

  1. Intradevăr, pentru lume : "banii sunt calea adevarul si viata" ... :| ...

    RăspundețiȘtergere
  2. Doar pentru lume ?
    Cred ca infectiasi virusul asta ne atinge si pe noi.

    RăspundețiȘtergere

You may leave a message.May God Bless you!

Care este teologia ta?

Powered By Blogger
Blogosfera Evanghelică