vineri, 11 aprilie 2008

Biblia transmite un mesaj bogat- il descopera pe Dumnezeu

Astazi am fost uimit sa primesc un dar de la Dumnezeu printr-o sora de la adunare din Cisnadie. Repetam cantarile pentru cor, si suna cineva la usa" Am un Dictionar biblic pentru tine".Stiam ca nu comandasem nimic in perioada asta, dar am realizat ca Dumnezeu doreste sa aprofundez si invat mai mult Cuvantul sau.
Un cuvant ce trebuie sa fie in noi mai intai, nu doar un vocabular crestin, ci o conduita de ascultare sub Cuvantul lui Dumnezeu.
Multumesc Domnului pentru acest dar nepretuit si pentru dedicarea surorii Ana.
Domnul sa o binecuvanteze si rasplateasca cu ce stie El mai bine.
Eu nu am avut decat un pahar de suc.

Cand aveti nevoie de un termen, sau o explicatie pot merge la tinta si sa va ajut.
Un crestin nu tine pentru el nimic, caci nu are nimic in "posesia lui". El se revarsa peste ceilalti.
Asta am vazut azi. Si am ramas uimit.
Multumesc Doamne.

Dictionarul Biblic este o lucrare de referinta ideala pentru persoane din cele mai diverse categorii de varsta si pregatire. Este un dictionar biblic magnific si cuprinzator care a fixat standardul pentru lucrarile din acest domeniu aparute in cursul mai multor decenii. El va imbogati cunostintele cititorului, ajutandu-l sa inteleaga Cuvantul lui Dumnezeu, in mod deosebit, mai mult decat orice alta carte. . Dictionarul a fost alcatuit de o echipa internationala formata din peste 150 de savanti si contine termeni biblici de la A la Z, harti , schite si imagini, informatii esentiale si complete despre istoria, geografia, obiceiurile si cultura Israelului antic si a vecinilor lui. Volumul este o carte de referinta pentru licee si facultati, pentru studenti la seminarii teologice si la institute biblice, pentru slujitorii lui Dumnezeu, pentru invatatori, profesori si eruditi - pentru oricine doreste sa cunoasca si sa inteleaga mai bine Biblia.

Dictionar Biblic - " Ma indoiesc ca in prezent se poate obtine ceva mai valoros pentru aceasta suma de bani, fiind o carte de temelie pentru biblioteca ORICARUI CUGETATOR CRESTIN, acest dictionar este un volum indispensabil"
spunea John Stott.

Verset de incurajare
" Caci, dupa cum trupul este unul si are multe madulare, si dupa cum toate madularele trupului, macar ca sunt mai multe, sunt un singur trup- tot asa este si Christos". 1 Corinteni 12:12

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

You may leave a message.May God Bless you!

Care este teologia ta?

Powered By Blogger
Blogosfera Evanghelică