marți, 16 februarie 2010

De ce ne temem pentru tinerii nostri ? - Josh McDowell

Asculta mesajul prin click pe imagine.


Mi-au placut 6 carti ale acestui autor crestin, "Secretul Artei de a iubi","El a umblat printre noi", "In cautarea certitudinii", "Mai mult decat un simplu tamplar", "Marturii care cer un verdict" si "Relatie prin Cuvant."

Cine este Josh McDowell? Informatii de pe Wikipedia

Josh McDowell spune despre sine:"Am fost un sceptic pana am inceput sa studiez serios ceea ce afirma despre sine Iisus Christos. In facultate am intalnit cativa colegi care m-au provocat sa studiez indeaproape credinta crestina.

Am raspuns provocarii, sigur ca voi putea dovedi crestinismul ca fiind fals, o religie bazata pe povesti frumoase care nu pot rezista confruntarii cu adevarul.

Dar cercetand in profunzime crestinismul, am fost socat. Am gasit fapte, nu fictiune. Am gasit atatea dovezi incat n-am putut ajunge decat la o singura concluzie, aceea ce Iisus Christos este Fiul lui Dumnezeu. El a fost crucificat, a murit si a fost inviat a treia zi.

Curand dupa aceasta descoperire, in urma cu 39 de ani, viata mea s-a schimbat complet datorita relatiei pe care am inceput-o cu Christos."

De ce ne temem pentru tinerii nostri ?

Alte materiale si inregistrari poti urmari aici.

2 comentarii:

  1. O istorie frumoasa. Foarte multi dintre noi au pus mana pe biblie intr-un mod sceptic, insa domnul transforma scepticia noastra in credinta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Doar EL singur are aceasta putere de transformare interioara.Nimeni altcineva nu ii poate lua locul, nici educatia, nici familia, nici "morala vremii" nimic nu poate atinge inima unui om decat Puterea Cuvantului lui Dumnezeu.

    Aceasta lucrare de mantuire ii apartine in exclusivitate lui Dumnezeu.
    Ramai in slujba Lui, veste buna.

    RăspundețiȘtergere

You may leave a message.May God Bless you!

Care este teologia ta?

Powered By Blogger
Blogosfera Evanghelică