sâmbătă, 11 aprilie 2009

Viziunea lui Andrei


"Viziunea mea şi speranţa mea pentru poporul nostru este ca Dumnezeu să ridice oameni ai Lui cărora să nu le pese de ce vor zice cei din jurul lor despre ei, oameni care să fie dezinteresaţi de reputaţia şi faima lor, oameni care să lupte şi să dorească cu tot ce sunt ei ca Dumnezeu să-şi ridice slava din mijlocul lucrării lor.

Cred că Dumnezeu ridică deja aceşti oameni care sunt gata să plătească ORICE preţ doar pentru ca voia lui Dumnezeu să se facă ca în cer şi pe pământ, adică desăvârşit.

Şi de-ar fi ca lumea să-i ocărască, să-i urască, să-i respingă, şi lumea va face asta, lor să nu le pese ci să se uite la Hristos care va însemna totul pentru ei şi nimic din ceea ce există să nu fie real pentru aceşti oameni decât Hristos, iar nimic din ceea ce contează pentru ei să nu fie despărţit de Hristos."

Subscriu si eu acestor ganduri Andrei, pentru ca oricare alt sfant din Biblie a reactionat la fel.

Mai multe articole despre Dragoste, Har, Credinta, pocainta, pacat, Sfanta Scriptura,Regenerare spirituala, dragoste de Dumnezeu si de oameni cititi... Trezire spirituala

3 comentarii:

  1. asta nu e altceva decat definitia originala a cuv. "crestin". definitie care dupa 2000 de ani a ajuns la: 'a crede in Isus'

    RăspundețiȘtergere
  2. Fii binecuvantat Benn. SA fim gasiti ascunsi in Christos, in lumina lui, in neprihanirea oferita de EL.

    In El e cel mai bine sa fim.
    Nu in culte, denominatiuni, nume, titluri, pozitii, dogme, confesiuni...ci adapostiti bine in Stanca ISus.

    Te salut cu pace si bucurie.

    RăspundețiȘtergere
  3. ...si cand am citit definitia
    "definitia originala a cuv. "crestin" ", mi-am zis "wow!!"
    Oare pot eu sa fiu asa? Adica...o sa ajung eu vreodata sa fiu "dupa inima lui Dumnezeu", sa ma aseman macar putin cu Domnul Isus? Si fr. Ton zicea duminica trecuta ca trebuie sa alungam felul acesta de intrebari...sa dorim asta din toata inima...si sa facem din asta scopul vietii pentru ca, intr-o zi sa fim cu El.
    Filipeni 3:12-15
    "Nu că am şi câştigat premiul, sau că am şi ajuns desăvârşit; dar alerg înainte, căutând să-l apuc, întrucât şi eu am fost apucat de Hristos Isus. Fraţilor, eu nu cred că l-am apucat încă; dar fac un singur lucru: uitând ce este în urma mea, şi aruncându-mă spre ce este înainte, alerg spre ţintă, pentru premiul chemării cereşti a lui Dumnezeu, în Hristos Isus. Gândul acesta dar să ne însufleţească pe toţi, care suntem desăvârşiţi; şi dacă în vreo privinţă sunteţi de altă părere, Dumnezeu vă va lumina şi în această privinţă."
    be blessed:)

    RăspundețiȘtergere

You may leave a message.May God Bless you!

Care este teologia ta?

Powered By Blogger
Blogosfera Evanghelică