sâmbătă, 14 iunie 2008

Cum s-a comportat traficul pe blog?Surprind cu placere comentariile voastre, sunt provocat sa ma intreb ...de ce celelalte articole nu au primit atatea comentarii,la subiectele scrise despre a sta la picioarele Domnului Isus Christos, evlavie,smerenie, partasie , dragoste de frati,grija de oameni, slujire, caracter, sfintenie.....asta arata care este zona noastra de interes.

Frumoase toate gandurile voastre, am reflectat si meditat la ele.
Va multumesc pentru ele.

Yobediah esti un dragut :"doresc sa amintesc doar un singur verset din proverbe: "dezmierdarile sunt inselatoare, si frumusetea este desarta[...]" orice baiat sincer cu Dumnezeu si cu el insusi, va recunoaste ca macar o data,i-a trecut prin minte o inima intoarsa. Si cred ca dragostea adevarata vine doar in sfera binecuvantarilor lui DUmnezeu,iar orice dar al lui Dumnezeu va fi contestat de Satan. Pe multi baieti eu i-as sfatui ca sa inceteze orice relatie de prietenie cu fetele cu care sunt prieteni, pentru ca ele au devenit unicul scop in viata lor. Ele sunt soarele universului lor, in jurul caruia orbiteaza. Un barbat are nevoie de o orbita mult mai mare decat o femeie, are nevoie de o misiune in viata, un scop precis, are nevoie sa isi cunoasca numele si sa stie cine este si pentru ce a fost facut. Brennan Manning spune asa de fain ca cea mai profunda dorinta din inimile noastre este aceea de a forma o uniune (o alianta, sau o lipire) cu Dumnezeu. EL ne-a creat pentru uniunea cu EL insusi, asta este scopul initial al vietilor noastre. Sa aveti putere baieti, sa va pazitit gandurile si inimile in Domnul Isus, cea mai sigura izbavire :) Merci alex de poze.. controversate, cu siguranta".

Diana a spus :
"La intrebarea:"Oare aceasta sa fie realitatea si din mediul evanghelic crestin romanesc?"-- :Devenim intr-adevar ceea ce iubim sa gandim si cred ca putem vedea atitudinile,faptele multor tineri,prin care arata crezul lor in ceea ce priveste o relatie.Ca si crestini facem noi o diferenta?Avem o minte curata si o inima care sa caute puritatea; sa lasam chiar Totul in Mana Sa?E o vreme a "goanei dupa superficial" in care frumusetea fizica e importanta ,putini mai "sapa" dupa adevarata comoara.Am vazut multi oameni "frumosi"(in felul lumii)dar totusi sunt asa urati;si am vazut si oameni etichetati ca"urati"(in felul lumesc)dar care au o frumusete ce te copleseste si mai degraba ai sta in prezenta lor.Ceea ce nu se vede cu ochiul liber trebuie neaparat vazut.Sa incercam sa privim dincolo de un chip de lut...unii oameni au gasit frumusetea(Ati vazut mosuleti care spun ca sotia lor e mai frumoasa ca niciodata sau sotul....si va intrebati cum poate cineva care e plin de riduri,cocosat care isi mai trage si carja dupa el sa afirme asta.Ce este dinafara trece dar frumusetea launtra ramane ptr totdeauna.)Ca rezultat a unei cautari false sunt tot mai multe relatii nici bine cladite si daramate....La inceput nu credeam ca pozele se portivesc in contextul nostru crestin,dar nu sunt ele o realitate? Un cunoscut de-al meu(crestin) urma sa se casatoreasca.Toate pareau bune si frumoase,el crestinul perfect care umple toata lista de calitati... pana cand intr-o zi totul s-a destramat.El o inselase pe viitoare sotie si a spus un singur lucru:"Imi plac femeile".:O Soc.....(a doua imagine se portiveste perfect) Ea se gandea la ce mult il iubeste iar el "la urmatoarea cucerire".Ce purtam in mintile noastre?Aceea dam si afara. Sa cautam sa implinim Voia Lui cu privire la viata noastra si vom primi binecuvantarea Lui.
Stay blessed"

Si Ioana :"
Intr-o societate care ne invata ca imaginea e tot ceea ce conteaza si ca adevarul este relativ, ca totul tine de viteza cu care facem lucrurile, suntem chemati sa invatam rabdarea, sa iubim caracterul nu invelisuri, sa ne intoarcem catre Adevar. Imoralitatea sexuala este condamnata in toate paginile Scripturii. Nu doar actul in sine, ci Domnul Isus ne atrage privirea si asupra "poftei ochilor", pe care El o condamna ca preacurvie. Sa luptam lupta cea buna a credintei, in curatie si puritatea,iar cand ispita se va ivi, sa ne impotrivim ei, stiind ca suntem destinati biruintei, nu unei vieti de oameni invinsi.
"Ai grija ce gandesti, pentru ca gandurile devin vorbe, ai grija ce vorbesti pentru ca vorbele devin fapte. Ai grija ce faci, pentru ca faptele devin obiceiuri, ai grija ce obiceiuri ai, pentru ca ele iti vor deveni caracterul."

Ada preciza :
"in lumea evanghelica e foarte condamnat lucrul asta...se sustine ca nu aspectul exterior conteaza, ci caracterul, ce e in interior etc. si asta spun si baietii pocaiti...dar din remarcile facute, lucrurile spuse si "idealurile" in ceea ce priveste o viitoare partenera, se contrazic singuri. prima data conteaza ce izbeste ochiul...o fata care nu corespunde standardelor lumesti de "fata faina" pica din start de pe "lista". nu vreau sa generalizez, dar din cate am observat eu in mediul "crestin" in care sunt, cam asa stau lucrurile..."

Antonia " ...ideea ramane....iubirea adevarata izvoraste de la d-zeu...el ia hotararile pt toti, deoarece el stie ce e mai bine...mai mult e evident ca in societatea romaneasca din ziua de azi se pune accent pe exterior, pe aparenta, si e foarte greu sa gasesti o persoana care sa vada mai mult in tine decat un simplu obiect sexual...asta e lumea si din pacate nimeni nu face nimic ca sa schimbe..."

Eirene
"eu cred ca atat timp cat Dumnezeu nu are primul loc in viata ta, cat timp relatia ta pe verticala nu e dezvoltata asa cum ar trebui, atat fetele cat si baietii vor cauta alte preocupari care sa le umple sufletul flamand! "pazeste-ti inima mai mult decat orice , caci din ea ies izvoarele vietii"
sa ne ajute Dumnezeu pe toti sa-I acordam DEPLIN primul loc in vietile noastre!".

Va multumesc de incurajari si sfaturi.
Tot ce vine de la Domnul prin voi este binevenit.
Astept ca tot ceea ce a-ti scris sa puneti in aplicare la familiile voastre si viata voastra.

Domnul sa ne dea putere si sa IL lasam in viata noastra sa domneasca si sa faca o diferenta ca sa fim "altfel".
Asemanatori cu Chipul si Imaginea Fiului Sau in lume.
Cam atat.

Sa avem Cuvantul si " Atelierul de reparatii" incepand cu inima noastra.

SA fim noi o alta generatie.
Domnul sa fie cu noi toti.
El sa ramana intre voi.
Si noi sa ramanem langa El.

Mult har si putere.
Tarie si Onoare Lui.

2 Tim 2:22
Fugi de poftele tineretii si urmareste dreptatea,( neprihanirea), credinta, dragostea, pacea, impreuna cu cei care-L cauta pe Domnul dintr-o inima curata.


Un comentariu:

  1. Scuze acum, dar preacurvie inseamna sa iti inseli sotul / nevasta . nu este un act ce il faci in mintea ta . poate fi (la fel si curvitul ) care e inafara casatoriei, dar e actul in sine, ceea ce in Biblie relateaza ca amandoua cantaresc la fel , fizic cat si moral(ceea ce Ioana spunea , in mintea omului ). Asta era ideea sa intelegeti corect.

    RăspundețiȘtergere

You may leave a message.May God Bless you!

Care este teologia ta?