joi, 6 martie 2008

Video: Endgame - Planul pentru subjugarea lumii

Noua Ordine Mondiala

“Ceea ce Napoleon si Hitler n-au putut obtine pe calea armelor,
elita globala reuseste in tacere.”




Pentru Noua Ordine Mondiala, un guvern unic este doar inceputul. Odata la putere, acesta va putea sa-si puna in aplicare planul de exterminare a majoritatii populatiei lumii si va permite elitelor sa isi prelungeasca viata cu ajutorul tehnologiilor moderne.

“Endgame: Blueprint for global enslavement” este ultimul documentar al jurnalistului american Alex Jones, pe tema planului secret pentru exterminarea umanitatii - Operatiunea ENDGAME.

Incisiv ca intotdeauna, Alex Jones realizeaza o cronologie a cursei spre putere a elitei mondiale si a modului in care aceasta a sprijinit dictaturi si finantat cele mai sangeroase razboaie, pentru a cladi, pe ruine, o Noua Ordine Mondiala, calea spre primul Imperiu Mondial adevarat.

In film veti mai putea afla:
- despre North American Union, care va pune capat suveranitatii nationale a statelor din America de Nord, despre Asian Union, European Union si modul cum aceste 3 supra-state vor forma inima Guvernarii Unice Mondiale;
- despre reuniunile secrete ale grupului Bilderberg si pregatirile pentru un al Treilea Razboi Mondial,
- despre apropiatul colaps al Statelor Unite ale Americii.

Endgame reuneste piesele ascunse si cenzurate dintotdeauna ale unui joc a carui miza este insusi viitorul omenirii. Filmul dureaza 2 h 19′

2 comentarii:

  1. Foarte interesant, ar merita urmarit. Totusi, la cate teorii apar legate de sfarsitul lumii, este greu sa discerni ceea ce este cu adevarat real de ceea ce este basm. Ramanand insa la ce spune Scriptura nu putem sa nu observam ca evenimentele istorice se alineaza dupa planul lui Dumnezeu, pentru defilarea finala inaintea Lui.

    RăspundețiȘtergere
  2. de asemenea recomand si Zeitgeist, filmul

    RăspundețiȘtergere

You may leave a message.May God Bless you!

Care este teologia ta?

Powered By Blogger
Blogosfera Evanghelică