miercuri, 30 ianuarie 2008

Unde este pasiunea ta?



















UNDE ESTE PASIUNEA TA ?
scrisa de Keith Green

"Daca inima ta isi gaseste placerea in a citi romane ori in a se uita la TV ori se duce la cinema ori in a fi cu prietenii in loc de a sta singura cu Dumnezeu si a-L imbratzisa pe El, impartasindu-I grijile si poverile Lui, plangand si bucurandu-te cu EL, atunci cum crezi ca vei reusi sa stai in prezenta Lui o vesnicie ?
Vei fi plictisit pana la lacrimi in cer, daca nu esti acum entuziasmat de Dumnezeu !
Mi se pare ca sunt, intr-adevar, putini cei care traiesc cu pasiune pentru Dumnezeu, in special cu pasiunea de a fi cu El. Astazi asa de mare galagie se inalta spre tronul Celui Prea Inalt o galagie numita lauda, si cantare si strigate de bucurie!
Dar...
ma intreb daca aceiasi oameni, carora le place sa cante si sa strige , exclamand cu voce tare laudele lui Dumnezeu , au parte de o slava intensa in viata lor secreta intima cu Domnul. Cand s-au terminat serviciile si nu mai este nimeni ca sa te asculte, cand predicatorii si-au terminat slujba si ai ramas singur in banca, cu exceptia Aceluia care este cel mai important, ai tu aceeasi bucurie plina de pasiune in duhul tau, bucuria de a fi doar tu singur cu Dumnezeul cel viu ? "

Am gasit asta in almanahul bunicii mele.
* Almanahul Femeii Crestine 2007
Felicitari !

4 comentarii:

  1. fara cuvinte... oare cati dintre noi azi mai avem pasiunea asta extraordinara pentru El ca si omul asta? si aici ma includ si pe mine; imi doresc mult sa traiesc fiecare clipa arzand de dragoste pentru Domnul meu si asta sa se vada in ascultarea totala fata de Cuvantul Lui si traire in voia Lui moment de moment... Domnul sa ma ajute!

    RăspundețiȘtergere
  2. sa ne ajute domnul pe toti sa tanjim dupa momentele de partasie cu el , sa traim cu pasiunesi cu daruire pt EL .AMIN

    RăspundețiȘtergere
  3. oare de ce la multi le este rusine sa vrb de DUMNEZEU?sau multi chiar nu vor multor le este pur si simplu parca jenant sau nu am cuvinte dar se simt destul de incomozi?cand se vrb de DOMNUL ar trebui sa ne gandim mai mult la asta.DOMNUL FIE CU NOI CA ESTE DACA IL ACEPTAM!

    RăspundețiȘtergere

You may leave a message.May God Bless you!

Care este teologia ta?

Powered By Blogger
Blogosfera Evanghelică