duminică, 4 decembrie 2016

Virgil Neagu -Biruitori la Diavolul acasă

Mai știu pocăiții să își ceară iertare intre ei? Mai știu ei să si vadă propria mândrie, arogantă?

Ești conștient de momentele când Satan a avut acces in gândirea, mintea, vorbirea si acțiunile tale?

Este un HAR azi sa mai fi cercetat de Cuvantul lui Dumnezeu si sa iti expui la lumina lui Hristos pacatele.

Ieri am avut prilejul sa ascult o predica excelenta, a unui frate din Suceava, Virgil Neagu.
Versetul explicat si aplicat practic..a fost Apocalipsa 12:11 si am învățat cum sa biruiesc prin Sangele lui Isus, cum sa il mărturisesc pe El si sa nu imi iubesc viata, sa renunț la planurile si visele mele pentru El.


 Ei l-au biruit prin sangele Mielului si prin cuvântul mărturisirii lor, si nu si-au iubit viata chiar pana la moarte. 

Sunt lucruri in viată pentru care se merită sa iti faci timp, si altele pentru care nu se merita.

Te sfătuiesc sa asculți integral predica si sa te lasi călăuzit de Duhul Sfânt al lui Dumnezeu, care lucrează prin Cuvânt.






3 comentarii:

  1. Pai ... n-am inteles ,poate intelege cineva : deci ,sa birui fiara la ea acasa ... sa ceri iertare , dar la cine si pentru ce ? Si ce legatura are fratele cu fiara ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa este ! Nu numai ,dar fiara nici macar nu este la ea acasa ! Fiul este care stapaneste totul , detine totul , si orice cladit pe alta temelie este nimicit , si lucrarea Fiului lui Dumnezeu ramane in veci spre slava lui Dumnezeu ,preamarit sa fie EL , in veci . Si cel ce tine Evanghelia asa cum a fost propovaduita ramane si va manca din rodul pomului vietii ! Fiara se inchina altei fiare ce se propovaduieste pe sine , in care nu este viata si nici nu o poate da nimanui caci fiara sta in moarte si in ea nu este adevar . Face sa se pogoare foc din cer , pe care ceice o cred il ia ca si 666 si semn pe frunte si pe mana dreapta - dreptatea ei . Caci in ea sunt inderptatiti toti cei rai .

    RăspundețiȘtergere
  3. Da 1 Au ramas greoi la minte pana in ziua de azi si o negura groasa acopera ochii celor rai ! Trambita a sunat , urgia a cazut asupra lor si tot n-au luat aminte la nenorocirea care a cazut peste ei ! Daca le spui nu vor crede ! Nu tot asa este cu cel neprihanit , slava lui Dumnezeu si Mielului Amin !

    RăspundețiȘtergere

You may leave a message.May God Bless you!

Care este teologia ta?

Powered By Blogger
Blogosfera Evanghelică