joi, 25 iunie 2015

Vorbă de duh (1)

Photo credit to radubenjamin.com


Pentru că este prea simplu să deții un blog în care doar prieiei articolele altcuiva, consider că e bine să îmi aștern aici și anumite gânduri personale, sper insufletite și vrednice de iubit, de crezut, de primit.

In primul rînd mi le voi adresa mie insă prin degetul indreptat spre tine doresc să te provoc, să te motivez la reflexie. Și tu poți face o diferență cu Dumnezeu în această generație.

In această rubrică nouă, prima mea "vorbă de duh" se referă la Marea Epidemie Evanghelică Globală din rândul credincioșilor. Cu tot avântul informațional și mediatic ...suntem foarte slăbiți , subnutriți d.p.d.v. spiritual.

Cauza?

Abandonarea zilnica a citirii Cuvântului lui Dumnezeu și rugăciunea.

In sensul acesta vorba de duh de astăzi este....

Să nu te consideri o persoană spirituală dacă singurele momente ale zilei petrecute cu Dumnezeu sunt cele în care fie:

- Ai spus formula magică înainte de servirea mesei

-Ți-ai citit devoționalul "Sămânța bună" pe WC

- Sau ți-ai postat citatele și maximele (sloganuri si lozinci) creștine (uneori chiar kitschuri cu flori,Isus-roz bon-bon, catelusi) pe Twitter sau Facebook.

-Ți-ai alimentat capu' cu spiritualitatea consumeristă produsă de Guru Zen, sau tipu ala new age, sau speakeri cu sindrom mesianic, supermeni, pastori dumnezău pe pamant, Tony Poptamas, Dan Capatos, Lorand SS,Teo Trandafir,Mircea Badea si alți formatori de opinie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

You may leave a message.May God Bless you!

Care este teologia ta?

Powered By Blogger
Blogosfera Evanghelică