luni, 28 decembrie 2009

Rugaciune

L-am întrebat pe Dumnezeu care este partenerul meu potrivit,si El mi-a zis:hotărăşte - te mai întâi ce vrei sa faci in viața aceasta,si apoi voi ști si eu cine-i cel mai potrivit sa te ajute! (Maricel Arustei)

Oare nu stie Dumnezeu dinainte?

4 comentarii:

  1. Îmi place cum e pusă aici "problema".

    E important,pot spune chiar vital, ca mai întâi să ştii ce vrei să faci în viaţă şi mai apoi să aştepţi un ajutor potrivit.

    RăspundețiȘtergere
  2. Unii spun ca asa sunt si prioritatiile. a)scoala, b) slujba si c) casnicia.in toate insa sa il implicam pe Dumnezeu. Cea mai importanta decizie dupa ce ne intoarcem la Dumnezeu este alegerea partenerului de viata.
    Multa intelepciune si tie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Dumnezeu stie...dar El vrea sa cerem. Copiilor care li se dau lucruri fara sa ceara, deseori nu le pretuiesc si cred ca li se cuvine. Dumnezeu vrea ca sa cerem, sa stim ca primim de la El si ca nu ni se cuvine nimic...ci ni se da din dragoste...

    Zice undeva, ca nu avem, pentruca nu cerem, sau cerem sa risipim. El vrea sa ne invete sa stim ce vrem si cind cerem sa cerem cu scopul de a folosii lucrul respectiv intr-o lucrare buna...

    Blessings...

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu am terminat facultatea , am terminat primul master , am terminat si cel de-al doilea master , in prezent imi fac MBA -ul , mi-am dorit sa fiu manager si am si ajuns ... , insa nu m-am casatorit desi mi-as fi dorit . Dupa parerea mea fiecare lucru isi are vremea lui . Nu cred ca prioritatile sunt : scoala , slujba , casnicia . Important este sa ai intelepciunea de a le imbina .

    RăspundețiȘtergere

You may leave a message.May God Bless you!

Care este teologia ta?

Powered By Blogger
Blogosfera Evanghelică