vineri, 5 iunie 2009

"Slavit fie Domnul"

Am ajuns acasa binecuvantat, mai echipat, mai imbracat in Duhul Lui. EL este cel care m-a intarit si imbarbatat. Dumnezeu ne iubeste cu o dragoste neconditionata, atunci cand gustam din El si vedem ce buuuuun este El, atunci vedem ca Bunatatea lui Dumnezeu ne indeamna la pocainta, iar acelasi Har ne invata sa o rupem cu egoismul, cu firea pamanteasca si cu poftele lumesti.

Avem un Domn iubitor, un Rege iertator, un Dumnezeu Gelos si Sfant, un Conducator Drept, un Domn Bland si puternic. Cum sa nu iubesti un astfel de Dumnezeu real, adevarat, unic? Cum sa nu ii dai cinstea cuvenita? Cum sa nu il asculti ? Cum sa nu ii permiti sa iti guverneze si calauzeasca spiritual viata?

As fi un nebun daca L-as ignora, respinge, parasi.
Este un Har nespus sa fii gasit in Isus Christos si sa primesti sfintenia Sa, neprihanirea Sa pe baza credintei.

Ma pregatesc de somn..dar va las ceva nobil,curat si drept.

" Daca nu esti darnic dintr-un castig modest, nu vei fi darnic nici in bogatie".

Nu este necesar sa te gandesti la bani, finante, resurse...cat la timpul tau, inima ta, dispozitia ta pentru altii...daca nu dai acum din tot ce esti tu...nu vei da nici altadata ..

Sunt tot mai constient ca azi , omul fara Dumnezeu se gandeste doar la stomacul lui, la imaginea lui, la placerea proprie, interesul propriu, satisfactia personala si implinirea sinelui.

Tot un har este te gandesti la altii, sa slujesti altora cu bucurie ca Pentru Domnul, permitandu-i Lui sa isi culeaga Slava din viata ta, sa oferi timp altora, sa asculti, sa admiri, sa stimezi, sa adaugi valoare si altora.

Ma culc si adorm in pace constient de un gand :

"CAT DE BINECUVANTAT SUNT" :).
Esti constient cat esti de binecuvantat de Domnul?

2 comentarii:

  1. Bine-ai revenit! Mi-era dor de tine!

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, sunt. El ne binecuvanteaza, ne pazeste, ne calauzeste, are mila de noi, ne e aproape, nu ne paraseste. Rugaciunea noastra nu ar trebui sa fie " Doamne, fa-mi una din cele de mai sus", ci "Doamne, vreau sa vad cele de mai sus, pentru ca stiu ca Tu le faci pentru mine"
    Si eu ma bucur sa vad cat de binecuvantat sunt eu, si cat de binecuvantat esti tu.
    Si tu, si tu, si tu....trebuie doar sa fim dispusi sa vedem si sa fim multumitori!

    RăspundețiȘtergere

You may leave a message.May God Bless you!

Care este teologia ta?

Powered By Blogger
Blogosfera Evanghelică