marți, 30 decembrie 2008

Dilema supravieţuirii sau Tu cum ai reacţiona?



In Desertul Sahara
- storyteller-

"Cine traieste si crede in Mine nu va muri niciodata.
Crezi aceasta?"
Ioan 11:26
In 1935, un calator insetat in desertul Sahara, aflandu-se la multi kilometri de orice semn de viata, a dat peste o veche pompa de apa iesind din nisip. Nu era un miraj. Era chiar adevarata ! Pe manerul pompei era o mica cutie de tabla, in care se afla impaturita cu grija o bucata de hartie pe care era urmatorul mesaj:
" Aceasta pompa functioneaza din iunie 1932. Am pus o piele noua pentru piston in ea, care ar trebui sa tina cinci ani. Dar pielea se usuca, fiind nefolosita, iar pompa trebuie pregatita pentru a functiona. Sub piatra mare alba, drept in fata, am ingropat o sticla de apa, la loc ferit de soare, cu dopul in sus. Este tocmai atata apa cat sa porneasca pompa: daca beti ceva din ea, nu mai ajunge. Turnati din ea cam un sfert si lasati un pic sa se umezeasca pielea. Apoi turnati restul apei repede si pompati energic ! Veti obtine apa.

Acest puţ nu a secat niciodată. Aveţi credinţă. Dupa ce ati scos atata apa cat va trebuie, umpleti sticla si puneti-o inapoi sub piatra, intocmai cum ati gasit-o, sa fie pentru urmatorul care are nevoie. Puneti la loc si acest bilet. Aveti incredere".
Pompa parea buna; nota era inteligenta; ar calatorul trebuia sa creada mesajul si sa sacrifice putinul pe care-l avea disponibil pentru a putea capata tot ceea ce-i trebuia lui si acelora care veneau dupa el.
Ca si in aceasta istorisire, pentru a deveni crestin se cere un pas al credintei: sa ne incredintam Domnului Isus viata pe care o avem acum pentru a capata viata vesnica. Domnul Isus Insusi a spus:
"Oricine bea din apa aceasta va inseta din nou; dar cine va bea din apa pe care i-o voi da Eu nicidecum nu va inseta niciodata, ci apa pe care i-o voi da Eu va deveni in el izvor de apa, ţâşnind spre viaţă eternă" Ioan 4:13-14
L-ati crezut?
Veti imparti apa vietii eterne cu cei care vor veni?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

You may leave a message.May God Bless you!

Care este teologia ta?

Powered By Blogger
Blogosfera Evanghelică