miercuri, 19 martie 2008

Atitudinea Crestinului fata de lucrurile materiale

















Masura reala a bogatiei noastre este cat valoram daca ne-am pierdut toti banii.

J. H. Jowet

Avea dreptate.
Bogatiile pamantesti sau lipsa lor nu are nimic de-a face cu adevarata bogatie. Isus ne-a invatat cu claritate ca singura comoara care conteaza este comoara pe care ne-o strangem in cer.
Matei 6:19-21
19. Nu vă strângeţi comori pe pământ, unde le mănâncă moliile şi rugina, şi unde le sapă şi le fură hoţii;20. ci strângeţi-vă comori în cer, unde nu le mănâncă moliile şi rugina şi unde hoţii nu le sapă, nici nu le fură.21. Pentru că unde este comoara voastră, acolo va fi şi inima voastră.

Daca vrei sa iti iei temperatura spirituala, uita-te la portofelul si carnetul cu cecurile tale. Unde iti investesti comoara? Acolo iti este cu adevarat inima ta.
Dumnezeu nu ne da bogatii pe care sa le strangem pentru noi insine, ci ca sa le folosim pentru Gloria Sa. Adevarata multumire pentru averea noastra nu vine din posedarea ei, ci din investirea ei asa cum a intentionat Dumnezeu - in lucruri care conteaza puternic pentru eternitate.

2 comentarii:

  1. another good quote from Piper...

    "Felul in care ne folosim banii şi lucrurile materiale este barometrul a cat de mult ne incredem in Dumnezeu si cat de mult il pretuim pe Cristos."

    http://bisericabetesda.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte adevarat.
    Dumnezeu este fericit cand te increzi in El.
    Pace voua

    RăspundețiȘtergere

You may leave a message.May God Bless you!

Care este teologia ta?

Powered By Blogger
Blogosfera Evanghelică