joi, 24 ianuarie 2008

Universitati inflacarate


"Cinci studenti obisnuiti, care nu erau crestini – au devenit in cele din urma dezgustati de climatul sfidator de imoral din facultatea lor. Ca o ultima sansa au hotarat sa vina la o intalnire de rugaciune , pentru a cere ajutorul lui Dumnezeu. Temandu-se de reactia altor colegi, ei s-au incuiat intr-o camera si au vorbit in soapta, pentru a nu putea fi descoperiti.


Cu toate acestea au fost descoperiti de alti colegi care au incercat sa sparga usa. Decanul facultatii a auzit galagia si a venit sa descopere cine a inceput taraboiul. Unul dintre colegii de afara a spus : « Oh, nu este nimic important, domnule sunt doar cativa fanatici inauntru care tin o intrunire de rugaciune ! Va puteti imagina ? Asa ca ne-am gandit sa le dam o lectie . N-o sa-i ranim, o sa-i speriem putin ».


Decanul i-a mustrat spunandu-le – " Nu aveti nimic impotriva inselaciunii, a chiulului, a furtului din camere a minciunii si a profanarii pe care o faceti in acest campus, dar obiectati impotriva unei intalniri de rugaciune. Ei bine eu nu obiectez!"

Apoi el a batut la usa si a spus cu un ton autoritar : -Va vorbeste decanul. Vreti va rog sa iesiti afara ? – Tinerii au descuiat usa si au iesit afara, nestiind la ce sa se astepte. Domnul Smith le-a spus : « Domnilor, veniti in cabinetul meu, ne vom ruga acolo impreuna « .

Aceasta intalnire de rugaciune a marcat inceputul trezirii spirituale ale acelui Colegiu american in timpul secolului 19-lea.( anii 1790-1800)."

- din cartea -"CASTIGA! ZIDESTE! TRIMITE!

Inchei si eu...

Iti pasa de colegii tai nemantuiti?

Vezi ce simte Dumnezeu pentru cei pierduti? (apropo ..Dumnezeu iubeste oamenii pierduti) Doar un pacatos iertat poate experimenta plinatate de BUCURIE!

Stii ca Dumnezeu ALEARGA catre ei cu bratele deschise?

A pus Dumnezeu in inima ta durere pentru cei ce vor muri in pacat?

Ai mila cand vezi "gloatele de studenti" ratacite?

A turnat Dumnezeu dragoste si in inima ta sa le spui despre ISUS?

Faptele, actiunile, reactile si viata ta demonstreaza ca il proclami pe Christos cel viu in facultate?

Te simti confortabil ca stii ca intr-o zi vei merge " ACASA"sau te vei opri din drum intr-o zi sa vorbesti cu cineva despre Dumnezeu?

Do you love lost people?

Domnul sa ne ajute sa nu fim centrati pe sine si pe mantuirea noastra si sa invitam si pe altii in calatoria spirituala cu Dumnezeu spre cer si sa le spunem si sa traim aratand ca DOAR DUMNEZEU POATE SATISFACE SUFLETELE NOASTRE.

de ce am ales poza asta?

a fi student nu inseamna doar a obtine rezultate exemplare la examene..si a impresiona pe cineva prin notele din carnetul tau de student...a fi student inseamna ...sa fii ca si ISUS.

hmmmmmm sa ma gandesc la studentie.....

· Sa fii nonconformist, sa ai puterea de a lua decizii, de a fi lider, de a conduce pe altii la Dumnezeu prin mesajul vietii tale ,sa lupti si sa fii gata sa mori pentru o cauza nobila, de a sluji colegilor tai facandu-le ceva copii ( xerox) prin cursurile scrise de tine, sa lupti impotriva presiunii din jurul tau de a copia la examene, sa lupti impotriva tensiunii de a fii imbracat la fel ca ei , de gandi ca ei, de a consuma ce consuma tinerii azi, de a nu viziona ceea ce vizioneaza studentii azi ...

Nu te gandi ca esti doar un simplu student...sau singurul pocait(a) din clasa ta...aveti acesta convingere ca Dumnezeu va cheama sa fiti Folositi de El- de timpul vostru, de abilitatile voastre, de personalitatea ta, de banii tai.

Te incurajez sa fii un student calauzit de Dumnezeu si folosit de Dumnezeu .Si vei avea o sesiune extrem de binecuvantata.Prayer: Help us to love them even when they hurt us.

amin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

You may leave a message.May God Bless you!

Care este teologia ta?