joi, 6 decembrie 2007

meditatie

06 Decembrie
Omul milostiv va fi binecuvântat, pentru ca da saracului din pâinea lui. Prov.22:9
În acest timp de pregatire pentru sarbatori, o fetita a mers împreuna cu mama ei într-un mare magazin, pentru a-l întâlni pe Mos Craciun!
Dupa ce-a asteptat la rând minute în sir, într-un târziu, fetitei i-a venit rândul sa se urce în bratele mosului si sa i se aseze pe genunchi.
Dupa obisnuitul Ho, Ho,Ho ! si întrebarile cu privire la nume si vârsta, mosul a întrebat-o ce-si doreste ?
Cu o deosebita emotie fetita i-a raspuns: as vrea sa-mi aduci: doua papusi de plus, doi ursuleti cu blana, doua haine de iarna si doua ciocolate!
Serioasa comanda; i-a raspuns mosul! Dar de ce ai comandat câte doua produse din fiecare obiect? Înainte de a raspunde, fetita si-a înghitit lacrimile de câteva ori, apoi i-a zis mosului: ti-am cerut câte doua obiecte din acelasi produs pentru ca vreu sa dau câte
unul si prietenei mele care fiind bolnava n-a putut sa vina la magazin ca sa te întâlneasca !
Îmi place atitudinea acestei fetite. Desi si-a dorit multe daruri, a facut o comanda dubla, findca voia sa împarta si altora, ceea ce urma sa primesca !
Acesta este spiritul Craciunului. Domnul Isus a venit sa ne aduca o binecuvântare pe care sa n-o pastram numai pentru noi, ci s-o împartim si cu altii.
N-ai vrea sa faci o bucurie la aceste sarbatori împartind din ceea cea ai primit cu colegii, prietenii, sau vecinii tai ?
Rug. Doamne Dumnezeule; pentru ca mi-ai daruit atâtea binecuvântari, ajuta-ma sa fiu gata sa le împart cu cei ce sunt mai nevoiasi decât mine. Amin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

You may leave a message.May God Bless you!

Care este teologia ta?