vineri, 3 februarie 2012

Totul ca pentru El



Hugh Latimer " E minunat ca Salvatorul lumii, si Regele Regilor, nu s-a rusinat sa munceasca, da, si sa se indeletniceasca cu o meserie asa de umila. Prin aceasta a sfintit meseriile, de orice fel ar fi ele."
Martin Luther a zis: “O lăptăreasă poate mulge vacile, spre slava lui Dumnezeu”.
            Cum este posibil ca orice lucru să fie făcut pentru gloria lui Dumnezeu? Făcând orice lucru ca şi pentru Domnul Isus şi căutând a avea o conversaţie continuă cu El oricând faci ceva. Scriptura spune: Orice faceţi, să faceţi din toată inima, ca pentru Domnul, nu ca pentru oameni, (Coloseni 3.23). 


6 comentarii:

  1. M-am distrat bine citind articolul acesta dar cea mai teribilă parte este aceea cu sfințirea meseriilor...
    ” Prin aceasta a sfintit meseriile, de orice fel ar fi ele." Păi, cu prostituția cum rămâne? A, da, scuzele mele, am uita că și prostituatele când își fac meseria, nu păcătuiesc că doar și prostituția a fost sfințită de dumnezeu,nu?

    RăspundețiȘtergere
  2. Cum pot da de astefl de citate....mai multe..?

    RăspundețiȘtergere
  3. Interesante vorbe....sau citate....ce or fii...

    RăspundețiȘtergere
  4. Amin! Chiar recent am citit undeva faptul ca credinta trebuie sa mearga cu noi peste tot - in birou, la lucru, in recreatie... Nu trebuie sa despartim viata in sacru si lumesc - totul trebuie facut! ca pentru Domnul, oricand si oriunde! El sa ne ajute la aceasta!

    Numai bine!

    RăspundețiȘtergere

You may leave a message.May God Bless you!

Care este teologia ta?

Powered By Blogger
Blogosfera Evanghelică