sâmbătă, 24 aprilie 2010

Conferinta Strajerii - transmisie Live


In zilele de 23, 24, 25 Aprilie 2010 la Baile Felix, la Hotelul Padis va avea loc a 40-a Conferinta Nationala de post si rugaciune a Strajerilor din Romania.

10 comentarii:

  1. evanghelia prosperitatii(intr-o forma imblanzita), gandire pozitiva, puterea omului de a alege, a face si a drege, lipsa realizarii nimicniciei si nevredniciei omului inaintea lui Dumnezeu, ba inca pretentii ca ar merita totul si ar avea totul din pricina ca e fiu de Imparat, lipsa de realizare a suveranitatii lui Dumnezeu in fata Caruia sa cazi cu fata la pamant recunoscandu-ti pacatul si strigand "ai mila de mine pacatosul!", lipsa proclamarii adevaratului scop pentru care traim si pt care am fost mantuiti, acela de a-i aduce slava si glorie doar Lui fara sa asteptam nimic in schimb, etc, etc.... orice altceva in afara de adevarul biblic. doctrine false inmbracate, parfumate, cosmetizate si prezentate intr-o maniera atragatoare, pseudospirituala si derutanta. trist, foarte trist....

    RăspundețiȘtergere
  2. Parca citesti din cartea "cresterea bisericii sau seducerea bisericii". Sunt multe lucruri adevarate ce se petrec in biserici la ora actuala. Domnul sa ne trezeasca.

    RăspundețiȘtergere
  3. da? ;)) sincera sa fiu nu am citit cartea si nici nu am idee ce scrie in ea.. erau doar gandurile care mi-au venit in minte in timp ce urmaream una din serile de conferinta, caci la aceasta conferinta ma si refeream in comentariul meu. aici le-am gasit unul cate unul fiecare aspect mentionat mai sus.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu am urmarit conferinta de anul acesta. Subtil intra multe erezii precum ai afirmat si tu "evanghelia prosperitatii".
    Insa Evaluarea corecta o face Dumnezeu asupra oamenilor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu este tot una daca pe blogul tau, printr-un video sau printr-un articol Dumnezeu este necinstit.
    Sunt sigur ca esti de acord cu aceasta afirmatie.
    A nu urmari conferinte, dar a le da loc pe blog aduce un risc ca cel de fata.
    Daca si numai unul din lucrurile mentionate de hany s-a petrecut, cum e evanghelia prosperitatii, ar fi suficient ca sa ma dezic de miscarea respectiva (dar toate cele mentionate au fost expuse add litteram).
    L-am auzit pe unul din liderii miscarii, Demeter, la Timisoara, la Agape, (tot la o conferinta a strajerilor) marturisind evanghelia prosperitatii, prin relatarea cu Nigeria, de unde tocmai se intorcea si unde, spunea dansul, desi tara este extrem de saraca, crestinii, pentru ca sunt sfinti, sunt extrem de bogati, toti au Rolls Royce-uri,(una din cele mai scumpe marci de masini din lume) si intr-o seara in care a fost acolo, s-au strans cateva milioane de euro.
    Si mai sunt multe de spus, neconcordante cu Scriptura...
    Apostolul Ioan spune: "cine le zice bun venit",(in cazul de fata pe blog) se face partas...".
    (2Ioan 10-11)
    Cu privire la afirmatia: "Insa Evaluarea corecta o face Dumnezeu asupra oamenilor", nu trebuie sa uitam ce spune Duhul Sfant prin apostolul Ioan in 1Ioan4.1, cat si in alte locuri similare: "Prea iubitilor, sa nu dati crezare oricarui duh; ci sa cercetati duhurile, daca sunt de la Dumnezeu; caci in lume au iesit multi prooroci mincinosi".
    Si mai specific parca, Domnul Isus, transmite tot prin apostolul Ioan, in partea apreciativa cu privire la Biserica din Efes, urmatoarele: "Stiu faptele tale, osteneala ta si rabdarea ta, si ca nu poti suferi pe cei rai; ca ai pus la incercare pe cei ce zic ca sunt apostoli si nu sunt, si i-ai gasit mincinosi". (Apocalipsa 2.2)

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu am ascultat nici predicile de la Ravi Zacharias, dar am publicat pe blog informatii cu privire la conferinta de la Sinaia.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nici nu mai stiu ce sa cred. E o miscare de trezire sau una de ratacire_?DOMNUL SA NE LUMINEZE! DOMNUL SA TREZEASCA ROMANIA LA O NOUA VIATA CU EL; CĂ SUNT tare derutată.De ce nu putem fi uniţi, ca pocăiţii de altădată???Nu mai suntem fraţi, de ne tot ciorovăim între noi?
    Harul şi pacea Domnului să fie cu noi, cu toţi. AMIN!

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu cunosc prea multe despre miscarea Strajerilor
    dar imi amintesc de vizita in Bucuresti a pastorului David Yonggi Cho la conferintele pe care le-a tinut si la care am participat .S-au produs minuni de videcare chiar acolo la Sala Sporturilor .Predicile pastorului Cho au avut si o tenta de Evanghelia prosperitatii ,insa biserica in care este el pastor la Seoul e cea mai mare din lume ca numar de membri si cu un renume deosebit datorita miracolelor spirituale de vindecare care au loc acolo . Sunt lucruri pe care baptistii nu prea le inteleg si care da...nu se potriveste cu doctrina baptista dar se potriveste in mare masura cu Scriptura ,care vorbeste de lurarea Duhului Sfant ,inclusiv prin vindecari miraculoase etc. care la baptisti (cam) lipsesc.Cu un lucru sunt de acord 100%la ce spun Strajerii si anume ca in bisericile baptiste a patruns lumea cu ale ei.

    RăspundețiȘtergere
  9. Atunci cand vezi felul in care Dumnezeu atinge inimi :Dupa roade ii ve-ti cunoaste ... nu ai cum sa te pui tu insuti Judecator !!! haideti sa analizam viata personala si sa nu ne concentram asupra trairii altora.... Haideti sa ne trezim la adevar .veti cunoaste adevarul si adevarul va va face slobozi!!! haideti sa fim POCAITI ORIGINALI nu cu masca.in ce priveste aceasta miscare vom vedea daca lucrarea este de LA DUMNEZEU >NIMENI nu o va putea nimici si va dainui !!!deci:DUPA ROADE II VETI CUNOASTE !!!

    RăspundețiȘtergere
  10. nu stiu prea multe despre aceasta miscare insa m-ar interesa sa aflu mai multe detalii stiu doar ca se bazeaza pe vindecare insa as vrea sa stiu daca poate cineva sa-mi zica daca au Duhul Sfant? cum trebuie sa fie imbracati membrii daca au restrictii sau cum au chef. AS VREA SA STIU CU INVATATURA CAREI RELIGII SE ASEAMANA INVATATURA LOR SI DE CE CAD PE SPATE TOTI CEI CARE SUNT VINDECATI?
    va rog daca stie cineva sa ma informeze va multumesc

    RăspundețiȘtergere

You may leave a message.May God Bless you!

Care este teologia ta?

Powered By Blogger
Blogosfera Evanghelică