sâmbătă, 30 ianuarie 2010

Cine mai recupereaza sufletele pierdute? Vladimir Pustan


Vineri 22 ianuarie am fost la Serbarea Ciresarii din Bucuresti si am ascultat un mesaj din partea unui om cu putere si puritate spirituala Vladimir Pustan. Domnul ne-a vorbit ca omul cel nou, nu este transformat prin religie,educatie, familie ci prin Puterea transformatoare a lui Dumnezeu Insusi.
Un om nou are : ( priveste predica aici"Omul nou")
a) o viata noua,
b) un Stapan nou,
c) roade noi
d) o destinatie noua.
Cuvinte simple ale Scripturii ....insa ce m-a miscat cel mai mult a fost Sala Palatului Copiiilor neincapatoare si dornica sa asculte din Cuvantul lui Dumnezeu.

Redau mai jos un ultim articol din arhiva Ciresarii:

"Bisericile evanghelice s-au comportat cu cei ce s-au abătut de la calea dreaptă într-un fel cel puţin ciudat. Fiind răniţi, aceştia s-au târât până la biserică unde, în loc să fie operaţi, pansaţi, cusuţi, au primit glonţul izbăvitor în cap, soluţie nazistă în care handicapaţii nu-s decât o sursă de bătaie de cap ulterioară. Pe glonţ e scris Evrei 6:4-6 şi mulţi dintre mânuitorii de versete biblice le ştiau doar pe acestea pe de rost.

În Biblie scrie clar că omul care păcătuieşte trebuie mustrat, iar dacă păcatul lui este mare trebuie exclus din părtăşia bisericii, dar după aceea urmează o muncă grea de recuperare, de luptă ca să fie iertat de Hristos şi reprimit în mijlocul fraţilor când a dat semne clare de o viaţă schimbată, de o mărturisire sinceră şi de o dorinţă puternică de a o lua de la capăt cu Dumnezeu.

Nu ştiu dacă există o slujbă mai frumoasă decât aceea a recuperatorilor de suflete, smurd-ul lui Dumnezeu, aceia ce îi smulg pe alţii din foc rugându-se, postind şi relaţionând cu ei.

E o slujbă pe care şi-o doresc puţini pentru că n-are nimic spectaculos în ea ca slujba de evanghelist, de exemplu. E o muncă de uzură, de linia a doua, dar e atâta nevoie de ea într-un timp în care parcă mai mulţi pierdem decât câştigăm.

În cer o să mergeţi cu ei de mână, ei fiind de fapt biletul vostru de intrare în loja cerului. Pe poartă intraţi prin harul lui Hristos..."

"Recuperatorii" din Ciresarii

9 comentarii:

  1. Si eu am fost acolo in seara aia. A fost o imensa bucurie sa fiu acolo, o incarcatura emotionala deosebita, ce nu traiesti in fiecare moment. Ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a indrumat pasii si mi-a deschis sufletul!

    RăspundețiȘtergere
  2. Pana la urma tot ai prins o poza cu el! Esti fericit si multumit acum...

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu sunt incantat de o poza. Am amintiri mult mai frumoase pe unde am umblat in tara. L-am intalnit si la Beius la adunare si la Pitesti sau Cluj la o alta serbare Ciresarii.

    Este un om pentru care ma rog cand imi amintesc de oamenii care sa il reprezinte pe Dumnezeu cu cinste si onoare in aceasta tara.

    Domnul sa il binecuvanteze.
    A decis in viata sa fie natural,unic,individual - asa cum l-a creat Dumnezeu - nu cum au dorit altii sa il "introduca intr-o cutiuta si sa fie cuminte".

    Cele bune Nicu.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma bucur mult de experienta ta Lorena. Ii suntem recunoscatori Domnului pentru Cuvant. Nu ne-a dat retete personale din trecut, formule prestabilite, sau 5 pasi cum sa fi binecuvantat de Dumnezeu. A transmis Cuvantul si Inima lui Dumnezeu.
    Acestea sunt mult mai importante decat niste informatii teologice,principii reci lipsite de esenta divina.

    RăspundețiȘtergere
  5. El a venit sa caute si sa mintuiasca ...ce era pierdut. Si spune tuturor sa paseasca pe urmele Lui...Si nu cei sanbatosi au trebuina de doctori ci cei bolnavi. Acuma...nu stiu nici un om sa se fi imbolnavit numai o singura data. Faina lucrare...

    RăspundețiȘtergere
  6. Noi vom fi mereu cei care trebuie sa ne transformam si sa ne cautam vindecarea si insanatosirea. Avem nevoie zi de zi de Medicul si Domnul Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  7. si eu am fost la conferintza... super mesaj!

    RăspundețiȘtergere
  8. Da, am ramas cu el in inima pana in ziua de azi. Mesajele care vin de la Dumnezeu nu se uita.

    RăspundețiȘtergere
  9. Hristos Isus recupereaza suflete fratele Vladimir este un vas prin care lucreaza Dumnezeu Domnul sa faca o tre4zire in tara nostra de ce nu in toata lumea pentru ca pentru toti a murit Hristos

    RăspundețiȘtergere

You may leave a message.May God Bless you!

Care este teologia ta?

Powered By Blogger
Blogosfera Evanghelică