miercuri, 7 octombrie 2009

Confruntari

Lucrurile de care fugi, pe care le negi, pe care le eviti, pe care nu le vorbesti si de care te temi te ajung pana la urma si te confrunta.

4 comentarii:

  1. Fug sa nu fiu un las spiritual si tare imi este teama ca asa o sa ajung.

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne fereste! "de ce fugi, nu scapi" este un proverb care merita sa l iei in seama, dar nu e valabil in fiecare situatie. :) de exemplu in situatia asta nu. nu cred ca Dumnezeu nu iti vine in ajutor atunci cand esti in pericol. cred ca El te fereste de multe. poti conta pe El ca nu te va lasa sa fii un "las spiritual" atata timp cat tu fugi de asta. pentru ca asta e si voia Lui.

    "lucrurile de care fugi, pana la urma te ajung si te confrunta." asta nu inseamna numaidecat ca " te ajung si te doboara". dupa confruntare tu poti fi cel biruitor. mult har!

    RăspundețiȘtergere
  3. Seamana ideea cu ceva ce am citit mai demult; ceva de genul: "Nu fugi de inima ta, s-ar putea ca intr-o zi sa se intoarca impotriva ta." Vorbim in contextul in care suntem constienti ca "inima este nespus de inselatoare si deznadajduit de rea", dar credem ca Domnul inimii noastre este Isus si Locuitorul ei, Duhul Sfant.

    Ne rugam ca El sa te invete cum sa nu devii un las- nici spiritual, nicicum. Asculta-L in inima ta, independent de oricine altcineva si fii ascultator.
    Asteptand sa vedem urmarile si roadele, te binecuvantam in Numele Celui ce vine!

    RăspundețiȘtergere

You may leave a message.May God Bless you!

Care este teologia ta?

Powered By Blogger
Blogosfera Evanghelică