vineri, 10 aprilie 2009

Vladimir Pustan- ultimele mesaje

Ultimele predici cu Vladimir Pustan
Alte mesaje aici
Sursa : ciresarii
Se apropie sărbătorile pascale. Mai sărace ca altădată, cel puţin din punct de vedere al mieilor tăiaţi şi a cozonacilor umpluţi cu stafide. Începem să avem sărbători normale, sărbătorindu-L cum se cuvine pe Cel ce veşnic flămând a străbătut desculţ lumea ca s-o mântuiască.
„Vulpile au vizuini, dar Eu n-am unde dormi.” Flămând după tine, dorindu-şi ca tu să fii flămând după neprihănire, te aşteaptă cu palmele însângerate şi roşii ca ouăle pe care tu le vopseşti ca să le dai copiilor să le ciocnească.
Hristos a înviat! Şi dincolo de cuvintele golite de sens, va trebui să facem o lume mai bună cât mai stăm pe pământul acesta. Lăsaţi cipurile şi fiţi lumină şi sare, făcând breşe în gardul ghimpat de tristeţe al lumii. ( "Sarbatoarea care ne asteapta").


1. Cand corbii rad de noi Nou ( Ingrijorarile fura bucuria mantuirii)

2. De 4X femeie Nou ( Viata Deborei) - FAIN MESAJ

3. De ce te-ai uscat Nou

4. Inadmisibilile intarzaieri Nou

5. Oameni care au venit seara la Isus Nou

2 comentarii:

  1. de ce nu sunt pe yutube toate turneele si serbarile ciresarii

    RăspundețiȘtergere
  2. Domnilor, fratilor, tovarasilor, din materialele fr pastor Pustan Vladimir rezulta un lucru clar: voua va respectam parerile iar fr Pustan trebuie(obligat) sa-i respectam predicile.Multumesc lui Dumnezeu ca a ingaduit sa fiu partas la prezentarea evangheliei de catre un om scump al Domnului, vorbesc despre fr pastor,VLADIMIR PUSTAN. Domnul sa-l binecuvinteze cu mult har si pace si sa-l foloseasca asa cum numai EL stie, slava sa fie numai a Domnului.

    RăspundețiȘtergere

You may leave a message.May God Bless you!

Care este teologia ta?

Powered By Blogger
Blogosfera Evanghelică