marți, 7 aprilie 2009

Procesul injustInjustitia acestui proces este unica in istorie ,pentru ca cei ce judecau, trebuiau sa fie judecati.

Cel care avea sa judece natiunile sta sa fie judecat de altii. Cel care este numit viata asteapta sentinta la moarte. Cel ce este numit Cuvantul tace.

Oamenii vroiau sa-L puna imparat, caci stiau ca e ceva in El, ii invata cu autoritate, avea autoritate.

Oamenii asteptau un rege cu o cununa pe cap. Ce a incoronat insa capul Sau a fost un manunchi de spini care apasau greu.

Oamenii asteptau un rege care sa domneasca de pe un tron sclipitor, impunator. Tronul sau, care l-a ridicat peste supusii sai a fost o cruce pe care a fost zdrobit.

Oamenii au alte idealuri despre cum ar trebui sa fie un imparat. Imparatii de obicei conduc de pe tron. El s-a coborat de pe tron, a renuntat la glorie.

Imparatii conduc prin mana tare. El a condus prin slabiciune. Imparatii nu ies la lupta, trimit generali. El a intrat in mijlocul luptei. Aparent a fost infrant, dar El a infrant puterea celui rau, a intrat in batalie cu Satan si l-a infrant.

Eu trebuia sa fiu judecat, eu trebuia sa fiu condamnat, eu trebuia sa iau pedeapsa pentru pacatele mele, dar a fost El judecat in locul meu, si acest proces schimband istoria, a schimbat si istoria vietii mele si ma rog sa o schimbe si pe a ta.

Procesul istoriei. Dumnezeu judecat de om.

5 comentarii:

 1. Nu sunt crestin,dar ti-am facut reclama pe blogul meu pentru ca ai un blog fain si sunt convins ca are o multime de articole interesante,plus ca facand reclama produselor romanesti m-ai atins la inimioara,asa ca bine ai venit pe un site care scoate in evidenta si erorile,enormitatile din Biblie ,dupa capul meu, dar si versetele bune ,care mie mi-au placut!

  RăspundețiȘtergere
 2. Buna! Fii binecuvantat! Ce zici de o colaborare...Asa, ca noi sa ne micsoram si El sa creasca! Sa trec "Depozitarul lui Dumnezeu" la "prietenii mei" ?
  ;)

  RăspundețiȘtergere
 3. @Buna Elvis - sa nu traiesti dupa capul tau, caci nimic bun nu locuieste in el. Capul tau sa fie El- Christosul.
  Scriptura trebuie inteleasa si citita precum un tot unitar. Nu se contrazice si are peste 66 de autori.

  Toti au fost calauziti, insuflati de acelasi Duh Sfant.
  @ Buna si tie Marius.
  Multumesc de idee.

  Domnul sa isi culeaga Slava din vietile noastre, (traire,fapte,viata) ..abia apoi din vorbire, cuvinte, bloguri.

  RăspundețiȘtergere
 4. Si spui ca nimic bun nu locuieste in capul meu ? Ai parafrazat iar un verset din Biblie ,este ? Pentru ca eu nu discut decat cu cei care au creier propriu si nu sunt teleghidati,n-am ce sa-ti raspund ! Fii fericit cu credintele tale si daca iti merge prost sa stii ca tu ai ales,nu te-a pacalit Isus !

  RăspundețiȘtergere
 5. Nici eu nu sunt un "formtat" sau teleghidat de sisteme, de ideologii,spalari de creier.
  Ma bucur ca imi pot folosi facultatile mintale, priceperea,inteligenta, intelepciunea...insa toate acestea am vrut sa spun nu sunt ale noastre.

  Le-am primit de la Dumnezeu.
  Nu te-am ofensat cu nimic.

  O seara senina tinere.
  2 Corinteni 3:5
  Nu ne gandim ca suntem vrednici de ceva prin noi insine, dimpotriva ( competenta, destoinicia, priceperea, intelepciunea) noastra este de la El.

  :) am dorit doar sa recunoastem de unde avem aceste resurse.

  Daca suntem citavi, si sanatosi mental este pentru ca El ne-a oferit har, bunatate,dragoste.

  SA ii fim toata viata multumitori si recunoscatori.

  RăspundețiȘtergere

You may leave a message.May God Bless you!

Care este teologia ta?