vineri, 6 februarie 2009

Descoperă Depozitarul lui Dumnezeu"Sunt multe lucruri pe care NU vreau sa le ştiu.
Inţelepciunea trasează şi cunoaşterii limite"

Te-ai gândit odată că sunt unele lucruri pe care mintea şi ochiul tău nu ar trebuie să le descopere, pe care EL nu vrea să le citeşti, cercetezi, urmăresti, vizionezi, gândeşti ?

Domnul nu doreste sa ni le descopere, spre binele si sfinţenia ( si fericirea noastră).
Doar El ne vrea binele suprem, ne sfinteşte si ne oferă fericirea prin Isus Hristos.

Din căutările voastre pe motoarelele google sau yahoo, aţi poposit în depozitar.
Unele lucruri mă pun pe gânduri şi râd copios, la altele recunosc că am nevoie de seriozitate şi maturitate.

"Dar când am scris eu despre aşa ceva?"
Nu am scris..dar simplul joc de cuvinte a demonstrat că ați ajuns pe aici.

1." Uneori suntem atat de prosti incat ii ranim tocmai pe cei pe care-i iubim" - Să murim faţă de sinele nostru , să ne lepădăm de el, sa'L urmăm fără rezerve pe Christ şi astfel nu ii vom mai răni. ( atât de des).

2. "ce functie are omul pe pamant ?"- să il reprezinte pe Christos in această lume, dar intrebarea nu este corect exprimată. Oamenii nu sunt maşini funcţionale. Odată in Spania, o fetiţă tare inteleaptă pe nume Sonia m-a taxat rapid. Eu ii atrăsesem atentia să urmărească un "cimitir de maşini" imens....la care replica ei drăgălaşa şi duuulce a fost" VAI Alex..dar maşinile nu merg la cimitir, maşinile nu au suflet, când o maşină nu mai este funcţională , se strică, nu moare. Oamenii mor, nu maşinile. Oamenii merg la cimitir."funny ..dar foarte real realismul ei.
E drept azi intr-o lume a industrializării şi capitalismului exacerbat, magnaţii să nu vadă in 'sufletele noastre" decât maşini de produs bani, obiecte, sau bunuri personale. Vai de acei oameni care vad pe oameni doar" lucruri de care să se folosească".
Ţin să vă anunţ că nu sunt un bun, şi nu voi fi obiectul nimănui.
Sunt om. Şi sunt plin de har cand afirm asta. E o minune să fii om, să simţi, să speri, să te bucuri, să plangi, să te rogi. să indrăgeşti, să visezi, să iubeşti si să ai credinţă. Doamne iti multumesc ca m-ai creat o făptură aşa de minunată şi ce bine vede sufletul meu lucrul acesta".

3. "cum sa fii o crestina feminina. "- citeste-ti Biblia

4. "Multumire: Pentru roada Duhului Sfânt – bucuria – care nu depinde de împrejurari ci de umblarea în ascultare de Domnul." - frumos gând. Domnul este cu noi in imprejurările vieţii şi nu ne părăseşte nicicând.Ne-a mângâiat si oferit si Duhul Său Sfânt. Ce onoare! Se merită si noi să dăm maximul pentru Dumnezeu nu minimul nostru.

5. Un prieten este o persoana care stie totul despre tine si înca te place. (Elbert Hubbard) - Pe Elbert cred că cineva l-a iubit taaare mult de a ajuns la afirmaţia şi concluzia asta.

6. empatia in comunicare. - mă bucur că unii au fost interesati de subiectul ăsta, am scris mult despre empatie si voi mai continua să scriu. Ştiu că nu este in zadar.

7. eseu despre cum a creat femeia Dumnezeu. - Scrie in Geneza, cu grijă, cu delicatese, cu multa intelepciune, si răbdare după ce l'-a anesteziat pe Adam.

8. cand si cu cine sa ma casatoresc. - cu cel (a) pe care ti l-ai pregătit şi aşteptat de la naşterea ta, cu cel (cea) pe care l-ai respectat si onorat fără sa il vezi, cu cel pe care il alegi tu impreună cu Alegerea Lui, vezi ..să se potrivească.... aici nu se intreabă intermediarii ci direct pe EL,

9. lacrimile de lucian blaga comentariu. - cea mai căutată poezie

10. capacitate empatica. multi vor să caute prieteni simpatici ..dar prea puţini doresc să fi e si empatici, să stea alături de altii, sa se puna in pielea lor, sa vindece inimi ranite si zdrobite,

11. dan gale. - o mărturie şi o lecţie frumoasă de viaţă trăită pentru Cer

12. ce vrea o fata de la un baiat. vrea multe, atentie nedivizată, neimpărţită, dedicare,loialitate, credincioşie, seriozitate, maturitate, disciplină,curaj, blândeţe,să fie milos, iubitor,iertător, indrăznet, generos , calm, răbdător, grijuliu, intelept..să ofere protecţie, intimitate, călăuzire spre Isus, sprijin emoţional, material, hărnicie, responsabilitate, devotament......ce se transformă in iubire şi respect pentru totdeauna. ( mai multe nu vă spun).

13. „Libertatea nu este dreptul de a face ceea ce vrem, ci ceea ce se cuvine” Imi aminteşte de sclava ce o avea Benjamin Franklin, dupa abolirea sclaviei, el ii spune că este liberă să plece unde vrea şi unde doreşte, insă răspunsul ei a fost " cea mai mare libertate epentru mine este să vă rămân în continuare roaba d-voastră," şi pentru noi este la fel, e uimitor să fii liber, slobod şi să iţi doreşti să te aşezi cu intreaga viată sub domnia şi autoritatea lui Isus Christos, să ai un alt Stăpân, dar de data asta Iubitor, Tandru,Milos, Indurător, Iertător, să fii un rob iubit.

14. Si de ce sa fiu trist. - chiar aşa, de ce ?

15. ochii insa sunt orbi, cu inima trebuie sa cauti... Fericiţi sunt cei ce caută bine şi au ochii inimii deschişi

16. cand dau sa pornesc tractorul. - imi place piesa, e tare.

17. puterea de a invinge teama. - este doar prin Isus.

18. despre familia lui kaka - nu m-am interesat, stiu că are tricouri creştine la fiecare meci.

19. cum fericesti pe alti?. - frumoasă intrebare, exact aşa cum este formulată, vă spun că este testată, fericeşti pe alţii când fericeşti pe altii,uitând ca tu trebuie să fii beneficiarul fericirii, nu te bucuri de acest lucru decât atunci personal când o pui in practica, asemeni darurilor spirituale, nu sunt descoperite şi nu sunt vizibile decât in aplicare, in practică, in slujire, in trăire.

20. cum arati frumos grasa. - uite o atitudine optimistă, inţeleaptă, vizionară. plină de incredere şi imagine bună, corectă de sine, sunt oameni care pot gândi că arată bine şi un picuţ ponderali, să fim multumitori e cea mai mare bogăţie, cine vrea să arate bine, să se mentină să se întreţină prima data spiritual, apoi să caute deprinderea trupească, sau exerciţiul fizic, fitnesuri, aerobice, gimnastici si cure de slăbit. Stă scris asta in 1 Timotei 4:8 "DEPRINDE-TE să fii EVLAVIOS. Căci deprinderea trupească ( exerciţiul fizic -in traducere Liga Bibliei) este de puţin folos, pe când evlavia este folositoare în orice privinţă, intrucât, ea are făgăduinţa vieţii de acum şi a celei viitoare.

21. crestini carnali. - sunt amintiţi din plin de Pavel 1 Corinteni 3, creştini cu numele nu şi cu sufletul lor. Pagubă este că te inşeli singur astfel. Mă mint şi imi pierd veşnicia cu mâna mea.

22. trateaza pe cei mici cum ai vrea sa fii tratat de cei mari- asta da dovadă de smerenie, să fii smerit intre cei smeriţi,( e cel mai greu) de unde nu poţi câştiga nimic de pe urma poziţilor, sau funcţiilor.

23. I may forget what you said, but I will never forget how you made me feel... - revin la prima cautare, a voastră, "Viaţa şi moartea stau în puterea limbii "spune la Proverbe 18:21, iar " Cel cu inima prefăcută nu găseşte fericirea şi cel cu limba stricată cade in nenorocire" Proverbe 17:20. Da , oamenii pot uita cuvinte, pot uita expresii, dar nu vor uita niciodata intenţii, atitudini, motivaţii şi modul cum cineva te face sa te simţi.

24. cati oameni sunt pe pamant?. In curând cu toată isteria, exasperarea, schizofrenia si paranoia ştirilor, articolelor satanice, massmediei panicate si disperate, si internetului care doar asta dezbate ...vor afla şi oamenii câti sunt pe planetă...Important este să ştie un singur lucru, Că Dumnezeu condamnă pacatul si faptele păcătoşilor. Mânia Lui inca este activă şi se descoperă din Cer impotriva păcatului şi nelegiuirii omului şi că fără Răscumpararea lui Christos rămâne o omenire depravată, perversă, bolnavă,nebună, murdară şi păcătoasă,...in unele mesaje Paul Washer o numeşte chiar diabolică "căci toţi au păcătuit şi sunt lipsiţi de Slava lui Dumnezeu". Nu contează cati pământeni sunt ci..faptul că in curand Ii asteaptă Dreapta Judecata Divină.El măsoară, El cântăreste,El numară eficient, El evaluează corect. EL judecă si El va fi prin credinţă Răsplătitorul nostru. Domnul însă iubeşte necontenit omul şi nu doreşte ca nimeni să piară ci toţi să vină la pocăinţă...Insă nu obligă şi forţează pe nimeni, Este un Adevărat Lord, un Gentleman.

25. e adevarat ca s-a casatorit simina palincas. Verificaţi la sursă, eu nu ştiu. Şi eu vreau să aflu asta.

2 comentarii:

  1. facem un schimb de linkuri in blogroll? ms. Domnu cu tine

    RăspundețiȘtergere
  2. Sigur.
    Iti respect dorinta.

    Tarie si onoare Regelui Isus.

    RăspundețiȘtergere

You may leave a message.May God Bless you!

Care este teologia ta?