miercuri, 19 noiembrie 2008

ce ar trebui sa fie o normalitate!


Ce ar trebui sa fie o normalitate astazi apare in ziare ca fiind senzational, nemaipomenit, iesit din comun, atipic, nonconformist, diferit, altfel, ciudat, sau ridicat la rang de virtute.
Chiar ca vremurile au devenit grele...si pentru lipsa de modele, lipsa de principii, lipsa de valori, lipsa prezentei lui Dumnezeu in inimile oamenilor. Doamne ce subtire este aceasta distanta intre mine si necredinciosi. Oricand pot cadea si eu. Doar Harul tau ma sustine.! ce pacatos sunt...Dar iti multumesc ca sunt in Mana Ta. Ma simt ocrotit si iubit de Tine, Isuse.

19 noiembrie 2008

A predat poliţiei banii găsiţi pe stradă
Un bărbat din municipiul Alba Iulia a găsit pe stradă o borsetă cu bani şi bijuterii, pe care a predat-o poliţiei locale.
Aflat în centrul oraşului, Ioan C. a observat o borsetă în mijlocul străzii. A ridicat-o şi s-a uitat în ea, găsind în interior suma de 775 de lei, un lănţişor de aur şi actele personale ale proprietarului. Omul a dus geanta la poliţie, iar aceasta va fi returnată aparţinătorului, un bărbat din comuna Poşaga, judeţul Alba, în cursul zilei de astăzi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

You may leave a message.May God Bless you!

Care este teologia ta?