marți, 18 noiembrie 2008

bani de viitor ?

Pe grupul de rugaciune Strajerii am primit aceasta scrisoare.

"pace...
va scriu pt a va cere sprijinul in rugaciune.
azi noapte 4 tineri din biserica mea din Buzau au avut accident grav de masina pe DN!, mergeau spre Anglia sa munceasca cativa ani pt a-si strange bani de casa.3 au murit pe loc, iar al 4 lea, Cristi este internat in Sibiu in coma de gradul 4....medicii nu ii dau sanse de viata.Erau 2 cupluri...2 dintre cei morti au avut nunta luna aceasta,pe 2 noiembrie.

suntem in stare de soc..de aceea va cer sprijin...pentru Cristi ca Domnul sa-l aduca la viata si sa IL faca o marturie vie a harului Sau...
Domnul sa intareasca familia...cu ocazia aceasta maine vor veni in tara multi tineri de-ai nostrii plecati tot pt a-si strange bani de viitor... Domnul sa ne vorbeasca clar tuturor de ce a ingaduit aceasta...jertfa. .. sa nu pierdem nimic din ce vrea El sa ne comunice.
Domnul mi-a vorbit in urma cu un an ca va curati biserica din Buzau prin foc... PLANUL Domnului sa se implineasca. ..si satana sa nu aiba castig in aceste incercari...
va rog...sustineti- ne..."



O clipa de neatentie la volan a provocat o tragedie luni seara pe DN1, in judetul Sibiu! Trei tineri au pierit intr-un accident cumplit, dupa ce masina in care se aflau s-a lovit de doua TIR-uri si un autoturism in apropiere de Miercurea Sibiului.Unul dintre tineri a murit pe loc, alti doi, la cateva minute dupa accident. Soferul masinii, fratele unuia dintre pasagerii ucisi, a fost grav ranit, iar medicii sunt sceptici in privinta sanselor lui de supravietuire.

Niciuna dintre victime nu avea mai mult de 27de ani. Cei patru tineri, erau de loc din Buzau si Suceava.


2 comentarii:

  1. Doamne, ai mila!! Alex, putem face ceva mai mult decat rugaciune pt situatia asta? Daca e vreo nevoie anume, let me know. Beni Seican.

    RăspundețiȘtergere
  2. s-a stins la spital si ultimul supravietuitor.

    RăspundețiȘtergere

You may leave a message.May God Bless you!

Care este teologia ta?

Powered By Blogger
Blogosfera Evanghelică