joi, 24 iulie 2008

El a fost om- in carne adevarata ! si Fiu divin





















Isus nu a fost Superman.El nu Si-a sfidat dusmanii, stand impunator cu mainile in solduri, in timp ce gloantele ricosau dupa ce se loveau de pieptul Lui: Biciul soldatilor romani a facut sa tasneasca sange adevarat, spinii s-au infipt in carne adevarata, cuiele I-au provocat dureri insuportabile, iar crucea L-a condus la o moarte reala.Iar El a purtat toate aceste poveri, i-a iertat si i-a iubit pana la capat. (ISUS A FOST UN OM!)
ISus nu este un macho, un erou seducator, un smeker bisnitzar de suflete umane.





















EL a fost om dar in acelasi timp Fiu de Dumnezeu , nu s-a folosit de autoritatea si puterea sa Suverana , s-a abtinut sa ii ucida pe batjocoritori cand putea face asta doar la simpla sa rostire, prin suflare, privire sau prin cuvant. S-a abtinut in a comenta si a isi cere "drepturile" in aceasta lume.



















De ce toate aceste lucruri?
sincer ma gandesc...pentru ca sa ne castige la El prin dragostea de la Cruce.
Fiti binecuvantati de lucrarea omului si Fiului de Dumnezeu - Isus Hristos.
Ma bucur ca Domnul m-a creat om.
E minunat sa stii ca nu esti semizeu, nu esti inger si nici demon.
Esti lucrarea Mainilor Sale " incununat cu slava si cinste" Psalm 8:5.
Fiti oameni.
Priviti in Sus la cerul lui Dumnezeu .

2 comentarii:

  1. In viata lui Isus nu a fost loc pentru grandoare.Din aceasta cauza oamenilor le-a fost greu sa-L recunoasca.Cea mai veche erezie s-a nascut din imposibilitatea oamenilor de a intelege cum ar putea Dumnezeu Insusi sa fie vulnerabil si sa sufere. Ei credeau ca Isus a fost uman numai in infatisare, nu in esenta. Apostolul Ioan scria ca spiritul antichristic neaga ca Isus a venit "in carne". Si tocmai asta la facul , MAI MULT DECAT UN SUPERMAN!MAI MULT DECAT UN EROU AL ZILELOR NOASTRE! EL A FOST OM DIN DRAGOSTE PENTRU NOI,OAMENI! A FOST OM CA UN SEMN AL DRAGOSTEI LUI PENTRU NOI! Si asta e mai mult decat un EROU.

    RăspundețiȘtergere
  2. "In viata lui Isus nu a fost loc pentru grandoare.Din aceasta cauza oamenilor le-a fost greu sa-L recunoasca." Adevarate ganduri Alexandra ...nu e de mirare de ce este asa de simpla Evanghelia si multi nu o cred si o complica.
    CE multe avem de invatat de la ISus.DAr e minunat ca ne invata sa il urmam.

    RăspundețiȘtergere

You may leave a message.May God Bless you!

Care este teologia ta?

Powered By Blogger
Blogosfera Evanghelică