miercuri, 9 ianuarie 2008

film cu viata pastorului Dugulescu Petru






















Holywood-ul face film despre viata pastorului Petru Dugulescu. Filmul se va numi "Lumanarea lui Petru" si va vorbi despre tentativele de ucidere a pastorului de catre Securitatea comunista. Actrita Maia Morgenstern este propusa pentru a juca rolul sotiei lui Dugulescu. Cetatea mondiala a filmului, Hollywood - California - SUA va turna un film despre viata pastorului timisorean Petru Dugulescu, dupa cartea autobiografica "Ei mi-au condamnat moartea".

Este vorba de o perioada de aproximativ 15 ani din perioada comunista, cand Securitatea ceausista a organizat mai multe tentative de a-l ucide pe pastor si despre revolutia din '89, de la Timisoara. Filmul va fi lansat cu ocazia Craciunului 2010, in toata lumea. Echipa de cineasti de la Holywood va veni in Timisoara pentru expertizarea locurilor. Filmarile vor avea loc in Timisoara, Hateg si Bucuresti.

Un comentariu:

  1. Intradevar, parca s-a starnit in mine o dorinta, abea astept sa vad filmul, sper ca cei de la hollywood sa se tina de carte, nu cum fac e ideobicei. Frumos blog, mai aes muzica... Binecuvantari!

    RăspundețiȘtergere

You may leave a message.May God Bless you!

Care este teologia ta?

Powered By Blogger
Blogosfera Evanghelică