vineri, 21 decembrie 2007

Esti pretios- de Max Lucado

5 comentarii:

  1. "Dragul Meu copil, te iubesc. Mi-am revarsat sangele ca sa te curatesc. Tu esti un om nou. Esti scump in ochii Mei si Eu te-am creat asa. Nu te critica si nu te dispretui pentru ca nu esti perfect. Aceasta nu te va conduce decat la frustrari.
    Dragul Meu, vreau sa te increzi in Mine, in fiecare zi. Stai in puterea si in dragostea Mea si vei fi liber. Fii tu insuti. Nu lasa alti oameni sa-ti conduca viata. Daca ma vei lasa te voi calauzi. Fii constient de prezenta Mea in toate. Eu iti dau rabdare, dragoste, bucurie si pace. Cauta raspunsurile problemelor tale doar la Mine. Eu sunt Pastorul Tau, si te voi conduce. Urmeaza-ma doar pe Mine. Nu uita niciodata aceasta. Asculta si Eu iti voi descoperi voia Mea.
    Te iubesc dragul Meu, te iubesc. Lasa dragostea Mea sa se raspandeasca prin tine. Nu te ingrijora de viata ta, raspunderea pentru ea Imi apartine Mie. Eu te voi transforma astfel incat nici nu vei observa. Trebuie sa te iubesti pe tine si pe altii pentru ca Eu te iubesc. Nu te mai uita la tine. Priveste la Mine. Eu conduc, Eu transform, Eu fac totul, dar numai atunci cand nu te opui. Eu nu voi actiona niciodata impotriva vointei tale.
    Dragul meu copil, tu esti al Meu. Fa-mi bucuria sa te pot face asemenea Mie. Lasa-ma sa-ti daruiesc bucuria si pacea pe care nimeni altul nu o poate da. Tu nu esti al tau. Eu te-am cumparat cu pretul sangelui Meu si Imi apartii. Singura porunca pe care trebuie s-o respecti este sa privesti doar la Mine, nu la tine insuti sau la altii. Nu te framanta, ci odihneste-te in dragostea Mea. Nu incerca sa te schimbi singur. Lasa-Ma pe Mine sa te transform. Voia Mea este perfecta, iar puterea Mea este suficienta. Priveste doar la Mine, te iubesc.
    semnat,
    ISUS!"

    RăspundețiȘtergere
  2. Am preluat acest articol. :) Cred ca atunci cand mi-ai spus ca vrei colaborare te-ai referit si la asta. Am deschis pe blog o pagina de Recomandari unde postez inceputul articolelor recomandate si dau trimitere pentru a fi citit la sursa.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am ascultat materialul audio, m-a emotionat pana la lacrimi. Cred ca mai auzisem inainte materialul, dar probabil ca acum aveam nevoie..

    Sa fii binecuvantat!
    Florin s.

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc Florin.
    Da si "baietii ca tine mai plang cateodata".Lacrimile sunt aspiratorul sufletului uman. Sunt picaturi de har scumpe. Sa ne rugam pentru restaurarea Sa in noi ca sa dobandim chipul sau luminos si plin de bucurie in noi.

    Prin viata noastra altii sa ajunga sa il cunoasca pe Isus personal.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ai aprobarile lui Max Lucado pentru publicarea povestii in spatiul blogului tau? Ai aprobarea editurii din Romania si Europa pentru poveste? Povestea este frumoasa. Nu stiu de unde ai preluat-o...daca ai tradus-o tu sau ai luat-o pur si simplu din carte si ai publicat-o. Ce te faci daca zilele astea vei fi dat in judecata in doua procese civile? Unul pe incalcarea legii 8/96 si altul pe recuperarea daunelor morale a societatii care are dreptul sa publice aceasta poveste in Romania!

    RăspundețiȘtergere

You may leave a message.May God Bless you!

Care este teologia ta?

Powered By Blogger
Blogosfera Evanghelică