joi, 18 august 2011

Evangheliile surogate, false si contrafacuteNu renunţaţi la adevărata Evanghelie a Domnului Isus Christos! Si nu o inlocuiti cu cele ce bat la usa bisericilor, Evanghelia Gandirii Pozitive, Evanghelia Divertismentului si Bunei Dispozitii, Evanghelia prosperităţii, Evanghelia socială,Evanghelia liberală, Evanghelia Harului ieftin, Evanghelia sentimentelor,Evanghelia faptelor bune, Evanghelia construirii propriului Dumnezeu, Evanghelia indreptatirii personale.
Tu in ce fel de Evanghelie crezi?

   Si multe alte Evanghelii surogate si false propovaduite astazi. Atentie maxima la Evanghelia Isus + ( ce mai poti face tu pe langa Christos), Evanghelia Eului, Evanghelia Sanatatii si Belsugului, Evanghelia "Este" Ok sa pacatuiesti, Evanghelia Mersului la biserica si a implinirii tuturor ritualurilor exterioare, Evanghelia Experientelor Personale, Evanghelia Lumii mai bune.
Satan ataca in primul rand Cuvantul lui Dumnezeu, Evanghelia Fiului lui Dumnezeu.


Citeste si
1. "Ce evanghelie predici, asculti sau traiesti?"2. "Pastorul si abuzul spiritual"3. Falsa trezire spirituala

2 comentarii:

  1. E atat de greu sa mai recunosti adevarata Evanghelie, printre atatea Evanghelii contrafacute care ne fac cu ochiul. Adevarul este, ca din ce in ce mai mult, in loc sa devenim noi oameni dupa asemanarea Lui, il transformam pe El intr-un Dumnezeu dupa asemanarea noastra. Doamne, cerceteaza-ne si smereste-ne inima!

    RăspundețiȘtergere
  2. Probleme, da; sunt peste tot! Insa, ceea ce este cu adevarat important e cum merge treaba in biserica ta? Fiindca, in definitiv, la eficienta se rezuma totul. - http://www.opiniacrestina.net/barometru-spiritual-lideri-si-biserici

    RăspundețiȘtergere

You may leave a message.May God Bless you!

Care este teologia ta?