miercuri, 13 mai 2009

Aceasta mana le-a iertat pe toate

6 comentarii:

  1. Salut!

    Vreti sa scrieti parerea dv. despre sex oral sau anal cu sotia, ca sa adaug aici: http://www.contracurentului.com/node/294 ? Am vorbit cu tineri credinciosi care cred ca sexual se poate face orice, daca e cu sotia si daca ea e de acord.

    Victor

    RăspundețiȘtergere
  2. daca vrei intra si la mine pe blog

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce să zic...mare har avem de la Domnul.Câte spunem,câte facem,câte gândim şi cât de mult păcătuim.Am avea cioplit în inima noastră un singur cuvânt:IAD,dacă nu ar fi El,cel Preînalt şi Preaiubitor,am fi fără scăpare.Nu doar mâinile noastre ne fac să pierdem timpul sau să ne distrugem propria fiinţă,ci şi gândurile,picioarele,urechile,gura toate ne-ar condamna în fiecare zi la moarte.

    Gloria să fie a Domnului că ne-a salvat şi că în El avem iertarea păcatelor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Paco....am intrat.
    Domnul sa ne ajute sa nu avem vieti si bloguri de "paco"-ste.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cand Scriptura nu mai este relevanta, cand ea nu mai are un impact in vietile noastre, cand nu ne mai influenteaza pasii vietii incepem sa cautam alte domenii de interes.
    De ce astazi in biserica altceva este mai "cool" , mai grozav la intalnirile de tineret de discutat " subiecte despre sexualitate, ceva mai grozav" decat cunoasterea Voii lui Dumnezeu, sau cum sa asculti Vocea lui Dumnezeu?

    Biblia, Sfanta Scriptura tinde sa fie inlaturata din intalnirile noastre de tineret, biserici, adunari,ganduri, bloguri, vieti si inimi.

    Se inlocuieste si in Biserica Lui- Cuvantul cu filosofie, sexualitate, psihologie seculara, relativism, filme si prezentari bine alcatuite, cu imagini si coloana sonora, materialism intelectual sau (new age, gandire pozitiva).

    Si eu sunt un "tanar credincios" dar daca vrei sa discuti cu mine altele vor fi subiectele abordate, sunt satul de bloguri cu bebelusi, cu cipuri diabolice, semnele fiarei, vremuri apocaliptice, sau blog pentru consolat fete disperate.

    Raspunsul meu pentru tine Victor, este sa ramai in Curatia inimii si neprihanirea ceruta de Dumnezeu.

    Acesta este si dorinta inimii mele, asezata de El in mine.

    RăspundețiȘtergere
  6. Gandul acesta m-a marcat la comentariul tau, Andreea.

    "Am avea cioplit în inima noastră un singur cuvânt:IAD,dacă nu ar fi El,cel Preînalt şi Preaiubitor,am fi fără scăpare.Nu doar mâinile noastre ne fac să pierdem timpul sau să ne distrugem propria fiinţă,ci şi gândurile,picioarele,urechile,gura toate ne-ar condamna în fiecare zi la moarte."

    -Aceasta gandire o apreciez.

    Si eu subscriu acestor cuvinte sfinte. "Mintea tinuta in iad si sa nu deznadajduim" spune Siluan.
    Caci Domnul Isus Christos are putere sa spele orice atitudine, pacat, gand, obicei prin sangele Sau curat si pur.

    Glorie Lui de Harul din care gustam. Depinde de noi acum sa ne luptam ca sa pastram harul curat si sfant.

    RăspundețiȘtergere

You may leave a message.May God Bless you!

Care este teologia ta?

Powered By Blogger
Blogosfera Evanghelică