joi, 13 august 2009

Seara cu tema" Valori care raman"



Sunteti invitati la o seara cu tema” Valori care raman”.

Sfanta Scriptura spune ca sunt anumite valori care raman pentru eternitate. Sufletul, Cuvantul lui Dumnezeu sunt eterne.

Cat de mult timp ne facem pentru aceste valori?

Walter Mauerhofer este cunoscut prin prezentarile gradinii biologice. Alaturi de informarea stiintifica referitoare la gradina, el doreste sa faca pe oameni atenti cu privire la intrebarea despre sensul vietii omului si relatia sa personala cu Dumnezeu.

In aceasta prezentare el prezinta valorile care satisfac viata si care raman.

Prezentarea are o titrare muzicala si peisaje din natura.

Ora:18.00

Vineri – 14.august

Locatia: Biserica Crestina dupa Evanghelie

Str. Magurii nr.88

Ce vrei sa fi?



Astazi la Cisnadie am avut musafiri un grup de copii speciali, talentati si cuminti care si-au incredintat toate darurile si talentele lui Dumnezeu pentru a fi sfintite si puse in slujba Sa. Dorinta lor in toate aceste cantari este aceasta " Sa semanam mai mult cu El".
Dumnezeu a vorbit ...Dumnezeu vorbeste si Dumnezeu va vorbi o eternitate.
Vocea care ne vorbeste este o realitate.
Azi Cuvantul lui Dumnezeu atinge inimile tuturor oamenilor, ca o lumina care patrunde in suflet.
Mi-a placut mult aceasta seara, toate cantarile au exprimat inima, caracterul si gandurile lui Dumnezeu pentru om.

Vesnicia noastra depinde de auzul nostru. Sa auzim corect Vocea lui Dumnezeu, care ne ofera Pace,iertare, iubire prin Fiul Sau.
Cred ca Domnul isi va ridica din acesti copiii o generatie care sa semene cu Isus si prin vointa lor sa arate in mod practic ca ei exista, traiesc pentru a-L cunoaste, sluji, lauda si iubi pe Isus.

Dumnezeu vorbeste.
Tu il auzi?

El Olarul ...noi lutul


Atunci cand iti este greu, cand simti ca nu mai poti, adu-ti aminte ca esti doar o mana de pamant. Lutul se modeleaza si asa esti si tu calit prin incercari. Nu uita ca Dumnezeu nu iti da niciodata mai mult decat poti sa duci. Atunci cand esti lovit, ridica-ti ochii spre cer si multumeste-I Domnului pentru ca S-a indurat de tine si te iubeste atat de mult incat vrea sa te aduca intr-o stare potrivita pentru a intra in Imparatia Lui.

Speranta - Olarul

Care este teologia ta?

Powered By Blogger
Blogosfera Evanghelică