miercuri, 27 august 2008

Multumesc Lui si tuturor




















Viata mea o predau linistit celui ce mi-a chezasuit pacea pe veci in inima. Ma predau jos la picioarele tale drag Mantuitor.

Coroana ta ai lasat-o o perioada sus in ceruri pentru noi si ai luat un trup de muritor. Iti multumim Doamne de Salvare.

Doresc sa las si eu cununi si felicitari toate , la picioarele tale. Caci tu esti vrednic de toate. Iti dedic ziua mea Tie. Creatorul si Dumnezeul meu sfant.
Te iubesc din inima, Doamne Taria mea.
Nu inceputul unui lucru e important ci sfarsitul lui. Cred ca dimineata acestei zile nu a fost nici pe departe la fel de frumoasa ca sfarsitul, pentru ca sfarsitul poarta cu el toata dragostea acelor ce ti-au spus " la multi ani". Ceea ce iti doresc este ca si sfarsitul vietii tale sa fie glorios si sa poarte in el experienta unei vieti imbibate de Hristos.

Amin
Acest gand a fost chiar real.
Sunt de acord cu el...:) Nici nu mi-am dat seama cat am fost la lucru plecat azi cat de multi oameni ma iubesc, nu mi-am dat seama ca sunt asa iubit.Stiu ca sunt mereu iubit de EL,de familie si prieteni...azi insa au fost asa de multi.
Voi sunteti acum un bonus. Un har frumos.
Da seara a fost cea mai faina..:)) seara am vazut cine mi-a spus si cine nu mi-a zis nimic.
Nu asta este important. O mare parte din voi m-ati si luat prin surprindere.

Eu vreau sa imi dedic in continuare viata si zilele Lui, caci El mi le-a oferit. De fapt eu vad Viata Lui in ziua mea. Bucuria mea este sa fiu si eu Bucuria Lui.

Ii multumesc de anii si clipele oferite in dar prin Harul Sau si vreau sa fiu predat in continuare Lui. Sa se bucure El de tot ce a creat si pus in mine, orice talent, orice abilitatate si inzestrare sa duca la Inaintarea Imparatiei si Maririi si Gloriei lui Dumnezeu. El este vrednic de toata Slava.

Monica imi citea azi din "Tezaurul Promisiunilor lui Dumnezeu" de Spurgeon , ziua 26 august.
Cei care se ocupa de nevoile altora , acelora Dumnezeu le implineste personal nevoile".

Radu mi-a amintit azi pe centru la fel , dintr-o predica de Luigi Mitoi
"Dumnezeu se foloseste de oameni pentru interesele si nevoile altor oameni".

E minunat sa te simti folosit de El pentru Slava si Inaltarea Numelui Sau Sfant.Evanghelia este centrata in totalitate pe lucrarea Atotsalvatoare a Domnului ISus, sa nu prezentam oamenilor o evanghelie centrata pe om, sau noi insine. Isus Hristos este Evanghelia. Daca ii ramanem smeriti Dumnezeu Tatal poate lucra in noi si prin noi. Psalmul 25:9. El invata pe cei smeriti calea Sa.
Dar cand este mandrie in viata mea el nu poate lucra cu mine. Domnul spune " Celor smeriti le da har- dar este impotriva celor mandri". La fel a facut si Domnul meu Isus, cand a fost ascultator de Voia Tatalui pana la cruce. Hristos cand s-a supus, l-a onorat pe Dumnezeu !

ma bucur ca doar:
o Viata traita pentru Isus si pentru altii este o viata ce merita sa fie traita".
Domnul sa va rasplateasca pentru prietenia voastra, incurajarile sfinte primite, mesajele trimise si felicitarile electronice.

" Binecuvantarea Mea nu te va parasi in veci !Iata, Eu sunt cu tine& Iti voi descoperi lucruri mari! Te voi folosi in lucrari marete, si in fiecare an vei intineri in Mine, clipele, anii, vor trece, dar tu vei ramane neclintit in crucea&dragostea Mea! Azi Alexandru, Te-am mai inaltat cu o creanga in pomu vietii. umpleo". Doris

" La multi multi multi ani Alex. Domnul te-a ales sa slujesti Lui, fii 100% pentru El acolo.oriunde te-a pus si te va pune El. te imbratisez cu mult drag frate." Emanuel

la multi ani cu Domnu si in slujba Lui aici pe pamant, si o eternitate in prezenta Lui, acolo sus in ceruri! Domnul sa continue sa lucreze in viata ta si sa te foloseasca tot mai mult pe zi ce trece! Alexandra

la multi ani ALEXANDRU!
" Nimeni sa nu-ti dispretuiasca tineretea: ci fii o pilda pt credinciosi si( pt. toti cei din jurul tau): IN VORBIRE, IN PURTARE, IN DRAGOSTE, IN CREDINTA, IN CURATIE" Asa sa te ajute DOMNUL SI-N ANUL ASTA si-n toti anii vietii tale! iti doresc un an frumos langa al tau DOMN CRISTOS! Anamaria

"linkurile tale mi-au facut bine,La multi ani Alex" Radu C.

Hiii! La Multi Ani cu Isus! Domnul sa te aiba in paza in continuare si sa se foloseasca de tine mai mult. te iubim! esti un exemplu pentru noi sa sti :) tinerii Cisnadie

Alex, a fost ziua ta. Mi-a sunat alarma de dimineata sa ma anunte.Pana in momentul de fata nu am reusit sa iti scriu. Ai inceput un nou an. EL sa fie cu tine si sa te binecuvanteze. Multumesc lui Dumnezeu ca te am ca prieten. Astazi la 15 e inmormantarea trupului bunicului meu.E o zi lunga ,dureroasa, dar in acelasi timp ne bucuram pentru ca el e fericit acum. Domnul sa-ti dea multe zile pe pamant, sa fii si tu un ucenic bun pentru ca lumea are nevoie de oameni ca tine. sofy

"sunt binecuvantat ca te cunosc " alexule":) Domnul sa iti poarte pasii spre cerul Sau " Radu Gandila...Zeee best prieten al meu in carne si oase.

Multumesc tuturor celor care stiu sa te faca sa te simti minunat.
Lista este lunga, multumesc aici si celor ce mi-au spus " La multi ani " si "Domnul sa te binecuvanteze". Multumesc Domnului pentru toti prietenii ce a permis sa Mi aduca in viata mea. Este un har ca va cunosc. Prin voi Domnul mi-a vorbit de multe ori, m-a corectat, m-a mustrat, m-a dojenit, m-a cercetat, mi-a readus aminte de statutul si identitatea mea in Hristos, m-a incurajat sfant din Cuvant, fara mesaje aspirationale sau motivatoare de gandire pozitiva din lumea seculara,ci mi-ati oferit Hrana din Cuvant, din Scrisoarea Sa de dragoste.
Voi imi sunteti exemplele mele de rugaciune si viata crestina.
Sa invatam cu totii de la Isus si de aici inainte.

Tot ce mi-ati dorit mie va doresc si eu voua.
Va doresc binecuvantari duble, maxime in persoana Fiului Isus Christos.
Cel caruia ii vom da socoteala de anii tineretii si viata intreaga.


Eclesiast 11:9
Bucura-te, tinere, în tineretea ta, fii cu inima veselă cât eşti tânăr, umblă pe căile alese de inima ta şi plăcute ochilor tăi; dar să ştii că pentru toate acestea te va chema Dumnezeu la judecată.

Slăvit fie Domnul, slăvit fie Domnul

Slăvit fie Domnul pentru ce mi-a dat

M-a spălat al Său sânge

M-a-nălţat braţul tare

Slăvit fie Domnul pentru tot ce mi-a dat.

Amin

Care este teologia ta?

Powered By Blogger
Blogosfera Evanghelică