miercuri, 8 octombrie 2008

Cu ce te zbati barbate ?


Trei aspecte, cel putin, il vor vana pe barbat toata viata.
Primul este dorinta dupa faima (putere, autoritate, control), si nu ma refer la nivelul politic sau social. Daca reuseste sa stapaneasca o “gloata” de oameni este indeajuns.
Al doilea este nestapanita fuga dupa bani. De la necesar la avar. Acesta dorinta va fi mereu in pieptul barbatului, si va pompa tot mai mult, pana cand ori il stapaneste ori o va stapani.
Al treilea, si cred ca nu ultimul, are legatura cu femeile. Barbatul nu se deosebeste foarte mult de animale atunci cand vine vorba de “adulmecat.” “Nasul” lui firav si sensibil poate patrunde populatia si scoate de acolo priviri seducatoare, pe care le foloseste ca sedativ mental, toate acestea in timp ce este casatorit.
Asadar, draga barbate, ori minti spunand ca acestea nu au nici o legatura cu tine, ori in sinceritatea ta precoce accepti o parte din ele.
Cu ce te zbati barbate!?

Pe cine ai inseninat azi?




“Cum raspunde in apa fata la fata,
asa raspunde inima omului, inimii omului.”
Proverbe 27 :19

ce sunt oamenii ?

“They realize that we live in a hopeless world; guided by greed, corruption and war. People are not people anymore, they have become taxpayers, consumers, customers, constituents and little dots on a piece of paper called statistics. “

"Ei isi dau seama ca traim intr-o lume fara speranta; condusa de lacomie, coruptie si razboi. Oamenii au incetat sa mai fie priviti ca oameni; au devenit contribuabili, consumatori, clienti, constituenti si mici puncte pe o hartie numita statistica."

Gandul si versetul zilei

"Champions are not those who never fail,
they are those who never quit." 1

Campionii nu sunt aceia care nu cad niciodata ,
ci aceia care nu se dau batuti.


Cine crede ca sta in picioare, sa ia seaama sa nu cada. Nu v-a ajuns nici o ispita, care sa nu fi fost potrivita cu puterea omeneasca. Si Dumnezeu , care este credincios, nu va ingadui sa fiti ispititi peste puterile voastre, ci impreuna cu ispita, a pregatit si mijlocul sa iesiti din ea, ca s-o puteti rabda. 1 Corinteni 10:12-13







1. Asociatia Barbatilor Crestini
2008- Schimbarea in bine incepe cu tine

Am invatat

Care este teologia ta?

Powered By Blogger
Blogosfera Evanghelică