luni, 8 septembrie 2008

Conferinţa de tineret IMPACT ‘08

Următorul eveniment:

Conferinţa de tineret IMPACT
Sâmbătă, 13 septembrie, ora 15.00
la Biserica Baptistă Speranţa din Brasov.
Invitaţi: grupul CONTINENTAL
şi pastorul Marius Cruceru, Oradea.



"Boooooooooo"!

"O inima vesela insenineaza fata." (Proverbe 15:13)

Doamna invatatoare !, am o intrebare, striga un fetita curioasa...
-Spune, se auzi glasul invatatoarei :
-"Cat timp au stat Adam si Eva in rai"?,
-"pana toamana", raspunse profresoara.
- "De ce"?, intreba copilul mirat.
"Atunci s-au copt merele".



madularul meu in Scopul tau

“Pune, Doamne, o strajă înaintea gurii mele şi păzeşte uşa buzelor mele!”
Psalmul 141:3

Set a guard, Oh LORD, over my mouth; keep watch over the door of my lips.
Psalm 141:3
Putem face asa mult dezastru prin vorbirea pe care o folosim.
Sau putem aduce mangaiere si binecuvantare altora.
Să nu mai daţi în stăpânirea păcatului mădularele voastre, ca nişte unelte ale
nelegiuirii; ci daţi-vă pe voi înşivă lui Dumnezeu, ca vii, din morţi cum eraţi;
şi daţi lui Dumnezeu mădularele voastre, ca pe nişte unelte ale neprihănirii. -
Romani 6:13

Valorifica timpul tau

Va veni o vreme cand nu vom mai avea nevoie de ceas.

“Doamne, spune-mi care este sfarsitul vietii mele, care este masura zilelor
mele, ca sa stiu cat de trecator sunt.” Iata ca zilele mele sunt cat un lat de
mana, si viata mea este ca o nimica inaintea Ta. Da, orice om este doar o
suflare, oricat de bine s-ar tinea. Da, omul umbla ca o umbra, se framanta
degeaba, strange la comori, si nu stie cine le va lua. Acum, Doamne, ce mai pot
nadajdui eu? In Tine imi este nadejdea Izbaveste-ma de toate faradelegile mele!
Nu ma face de ocara celui nebun!” Psalmul 39:4-8

Doamne vrem sa nu ne irosim aceasta viata ci sa o traim pentru Gloria Ta.
Sa nu ne risipim viata prin gunoaie ci sa fim predati Voii Tale.
In libertatea primita prin Christos.
Multumesc Tie
de ani
de viata
de timp.
si de Dragostea ta..
cea mai frumoasa.

BOICOTĂM MCDONALD'S !

Alianta Familiilor din România
"pentru familii adevărate si puternice"






BOICOTĂM MCDONALD'S !
Banii pe care îi cheltuim la McDonald's ajung la activistii homosexuali

McDonald's, compania care detine un lant de restaurante prezent si în România, a renuntat la neutralitate si a ales să se folosească de prestigiul ei pentru a promova programul socio-politic al homosexualilor, care include si căsătoria între persoane de acelasi sex.
Concret, McDonald's a donat 20.000 de dolari unei asociatii de homosexuali auto-intitulată Camera de Comert a Homosexualilor si Lesbienelor, în schimbul statului de membru în această asociatie care face lobby pentru legalizarea căsătoriilor între homosexuali.
De asemenea, Richard Ellis, un homosexual care ocupă functia de Director de Comunicare în cadrul McDonald's, a fost numit în consiliul de conducere al asociatiei de homosexuali, iar pe situl acestei asociatii a fost afisat numele si sigla McDonald's, companie prezentată drept "partener corporativ si organizatie aliată".
Asociatia Americană a Familiilor (AFA), al cărei boicot anterior instituit firmei Ford din cauza sustinerii acordată de aceasta activistilor homosexuali, a fost suspendat după ce vânzările companiei au căzut cu 8 la sută pe lună timp de doi ani, le solicită americanilor să nu mai cumpere produse de la McDonald's.
"Nu încercăm să îi spune lui McDonald’s pe cine pot angaja si nici nu le solicităm să nu-i mai servească pe clientii homosexuali", a răspuns AFA. "Aici este vorba de cel mai mare lant din industria alimentară, care se aliază si sustine o asociatie care face lobby pentru emiterea de legi care pot fi folosite apoi pentru restrângerea libertătii religioase si pentru subminarea institutiei căsătoriei".
La fel de îngrijorător este faptul că McDonald's a sponsorizat parada homosexualilor din San Francisco, din 2007, prin intermediul unei reclame tv, în care un oficial al companiei afirmă că "[McDonald's este] o companie care îsi demonstrează în mod activ sustinerea fată de comunitatea homosexualilor si lesbienelor".
Alianta Familiilor din România, luând notă de sustinerea pe care compania americană McDonald's o acordă unor activisti care luptă împotriva familiei, a decis să lanseze un apel la boicotarea afacerilor McDonald's România, îndemnând cetătenii să evite localurile McDonald's din toată tara, până când această firmă va înceta activitătile imorale mentionate mai sus.



McDonalds promoveaza valorile gay si lesbian in lume.
Nu mai consumati mancare din acest loc.
Acum aflu si eu...si ma las.
Ma apuc de gatit.

Intr-adevar "lumea zace in cel rau".
sa ne rugam pentru cercetare si trezire personala.

verset de azi


















Cuvinte pline de farmec imi clocotesc in inima si zic: " Lucrarea mea de lauda este pentru Imparatul ! " Ca pana unui scriitor iscusit sa-mi fie limba! 2. Tu esti cel mai frumos dintre oameni, harul este turnat pe buzele tale: de aceea te-a binecuvantat Dumnezeu pentru totdeauna. psalmul 45:1-2

Poarta lumina in bezna ta
















Elvis
1 Petru 2:12
Sa aveti o purtare buna printre cei necredinciosi, pentru ca cei care va ponegresc ca pe raufacatori, vazand faptele voastre bune, sa-L slaveasca pe Dumnezeu in ziua cercetarii

Matei 5:13-16
Voi sunteti sarea pamantului. Dar daca sarea isi pierde gustul prin ce isi va primi iarasi puterea de a sara ? Atunci nu mai este buna la nimic decat sa fie aruncata afara si calcata in picioare de oameni.
Voi sunteti lumina lumii. O cetate asezata pe un munte nu poate sa ramana ascunsa.
Si oamenii n-aprind lumina ca s-o puna sub banita, ci o pun in sfesnic si ea da lumina tuturor celor din casa.
Tot asa sa lumineze si lumina voastra inaintea oamenilor, ca ei sa vada faptele voastre bune si sa-L slaveasca pe Tatal vostru care este in ceruri.



În orice suflet e-un tainic dor
Aprins în noapte sau stins şi gol
Dor de lumină, de veşnicie
Ascuns în inimi de Dumnezeu

Refren:
Poartă-ţi lumina prin întuneric
Ca să-i găseşti iar pe cei pierduţi
Poartă lumina ca toţi s-o vadă
Dă lumină celor din jur
Dă lumină celor din jur

Pe calea noastră se află-aevea
Lumini căzute şi stinse-n vînt
Şi mulţi încearcă să ţină aprinsă
O amăgire, un dor străin

Să laşi în urmă căi de lumină
Pe calea celor ce-au rătăcit
Arată calea, aprinde inimi
Şi dă speranţă prin Duhul Sfînt

Ref. final
Poartă-ţi lumina prin întuneric
În noaptea făr de nădejdi pe drum
Far neclintit să-ţi fie viaţa
Paşi să-ndrepte pe drumul bun
Lasă-n inimi un dor de cer

Alex..
Daniel 12:3
Cei intelepti vor straluci ca stralucirea cerului si cei ce vor invata pe multi sa umble in neprihanire vor straluci ca stelele, in veac si in veci de veci.
Suntem indemnati noi sa "purtam", "gasim", sa oferim, sa cautam, sa aratam, si sa aprindem inimi prin Puterea si Lumina Dragostei Lui. Dumnezeu din Inaltul Cerului ne-a coborat Dragostea pe pamant...insa acum .depinde de tine sa iti iubesti aproapele, depinde de mine sa arat lumina spre Christos, depinde de tine sa ierti, depinde de mine sa iubesc, si sa fiu un purtator de Dumnezeu, purtator de lumina in aceasta lume.

Domnul salasluieste, se adaposteste in fiinta noastra launtrica, El locuieste in temple sfinte si vrea sa se descopere si altora.
Nu se va duce Dumnezeu la vecinii si rudele tale sa le spuna Evanghelia Pacii..ci te va folosi pe tine.
Suntem sarea pamantului.
Suntem lumina lumii.
Sa stralucim pentru Slava lui Isus.

"Poarta-ti lumina" are un mesaj miscator care sper sa aprinda vapaia sufletelor noastre si ori cat de mult ar vrea altii sa stinga acesta, sa straluceasca atat de tare incat sa ii cuprinda si pe cei din jurul nostru.
Ce bine ar fi daca ne-ar pasa mai mult de cei de langa noi, de lumina ce o raspandim in jurul nostru...Ce bine ar fi sa fim lumini pe calea inspre cer.

Sa ramanem cu totii in Lumina Lui.
Pe calea manturii.
"Daca imprejurarile vietii ne vor gasi ascunsi in Dumnezeu,
atunci si Dumnezeu va fi cu noi in imprejurarile vietii."

De vorba cu un barbat




















În primul rând aș dori să vorbesc despre un mic detaliu. Când zic ”bărbat” mă refer la un ”bărbat adevărat”. Lumea zice oricărui băiat ajuns la o anumită vârstă, ”bărbat”, ceea ce e fals. Gândește-te că acum vorbesc de un bărbat adevărat.

Săptămâna aceasta am fost binecuvântat s-o petrec în compania unui bărbat. Da, e un concept ciudat(bia știe). Ciudat pentru vremurile de acum. E căsătorit și e verișorul meu. Sunt mândru de el. Nu mi-am propus să încep să mă laud cu el, nici să-l laud în vreun fel. De fapt, am vrut să spun ce anume am învățat de la el. Știi, masculinitatea are nevoie tot de masculinitate, de aceea a avut o așa ”priză” la mine. Băiatul de mine învăța de la bărbatul de el. Ce anume a învațăt?

Hai să-ți zic. Ciulește urechile, sau mă rog, ochii, și învață de la mine. Învață pentru că va veni un moment când învățătura se va transforma în cunoaștere, iar dacă ești un Adam, o să se și aplice în viața ta, dacă vei lăsa să se întâmple lucrul acesta.

Am învățat că atunci când ești în prezența unui bărbat, se cunoaște, se vede și se simte. Umple atmosfera. Simți asta.

Am învățat că un bărbat poate munci de la 9 la 18 la serviciu, apoi de la 18 înainte poate lucra până la apus la casa pe care și-o construiește pentru familie. Seara poate pregăti un studiu despre nașterea din nou, pentru serviciul de duminică al bisericii. Și ce studiu! De fapt, asta durează până la 2 noaptea. A doua zi se poate trezi la 6 ca să mai tragă o fugă la locul unde își face casa, pentru a avea grijă de cele necesare acolo, ca apoi la 9 să reia cercul zilei. În toată această îngrămădeală poate arăta cea mai mare tandrețe și dragoste soției pe care o iubește cu viața lui.

Am învățat că un bărbat trebuie, atenție, trebuie! să iubească înțelepciunea și știința. Trebuie, imperativ, să cunoască și să fie în stare să răspundă și altora după înțelepciunea lor sau după nebunia lor, cu răbdare și tact. Nu contează că lucrezi 16 ore pe zi, și dormi 5 ore, cele 3 ore rămase sunt pentru studiu și părtașie cu Dumnezeu. Și ce cărți!

Am învățat că pentru a fi bărbat, ar cam trebui să fii în stare să îndeplinești toate aceste standarde, dacă situația o cere, și asta cu o dragoste nemăsurabilă.

Acum, nu mai un concept ciudat să petreci o săptămână cu un bărbat, e doar un concept de dorit, cu care nu mulți se pot lăuda, într-un mod atât de august, așa cum o fac eu.

În ”Tender Warrior” de Stu Weber (bia știe, din nou - Tandrețea luptătorului), autorul spune că un bărbat, un luptător tandru trebuie să fie rege, prieten, mentor și luptător.

Greu? Da.

Imposibil? Deloc!

Prin curtoazia lui Andrei

Care este teologia ta?

Powered By Blogger
Blogosfera Evanghelică