joi, 11 decembrie 2014

SONDAJ: Care este scopul pentru care iti verifici contul de Facebook?


                                                        Credit photo by Bored Panda

Conform articolului de pe Semnele Timpului :"Statul pe Facebook poate avea un efect negativ asupra modului în care utilizatorii rețelei își percep corpul, potrivit unei cercetări comandate de Centrul pentru Tulburări de Alimentație din SUA. Studiul, la care au participat persoane între 16 și 40 de ani, a arătat că aproape jumătate dintre aceștia (44%) „își petrec timpul dorindu-și să aibă un corp și o greutate similară cu a unui prieten, atunci când se uita la fotografiile de pe Facebook”. Circa 37% dintre participanți au declarat că „simt că trebuie să schimbe anumite părți ale corpului lor atunci când își compară corpul cu cel afișat de un prieten în pozele de pe Facebook”, iar 32% dintre aceștia susțin că „se simt triști când își compară pozele de pe Facebook cu cele ale prietenilor”. - am dorit sa fac un sondaj si sa aflu motivatiile sau scopurile celor care utilizeaza aceasta retea de socializare.

Intr-o lume obsedată de sine - nimeni nu mai poate nega realitatea ca Facebook ocupa un loc insemnat in vietile noastre. Cat de mult il stapanim noi si cat de mult ne stapaneste el pe noi ramane sa vedem la finalul acestui poll.

Cunosc prieteni de-ai mei care il folosesc doar pentru cultivare intelectuala sau pentru a cunoaste urmatoarele evenimente, concerte sau targuri din orasele locale- insa marea majoritate il folosesc pentru fel si fel de motive.

Pana in 6 ianuarie 2015 poti sa iti provoci prietenii sa voteze acest sondaj, zi in care vom urmari rezultatele votului.

Haideti sa il onoram pe Dumnezeu si in acest spatiu.

Mai multe detalii si articole folositoare legate de Facebook, gasiti aici.

Care este teologia ta?

Powered By Blogger
Blogosfera Evanghelică