sâmbătă, 1 august 2015

Peste mări și țări cu Logos Hope

Intr-o lume în care marea majoritate este condusă de câștigul personal, interesul personal sau gratificarea personala...identificăm in spațiul hedonist contemporan un tip pe nume Robert Brezoaie căruia îi plac din tinerețe cititul,slujirea și activitatea de voluntariat, adică să oferi fără să primești ceva în schimb,să te gândești mai întâi la ceilalți și apoi la tine. Nu cred că acestea sunt definițiile exhaustive ale voluntariatului, dar așa le-am descris eu mai simplu.Acțiunile voluntariatului și motivațiile pot diferi de la caz la caz.Unii doresc să se implice în ceva  ONG,organizații, misiuni, fundații, asociații,acțiuni umanitare,caritabile,sociale pentru îmbunătățirea CV-ului, pentru colectarea unui album foto impresionant numa' bun de transmis mai departe nepoților sau  pentru crearea unui status social personal la timpul prezent.

Insă atunci cand motivația ta este lărgirea Impărăției lui Dumnezeu și Gloria Sa atunci lucrurile se schimbă (reputația, dorința după popularitate și imaginea ta ies din schemă) pentru că atunci nu mai ești tu în centrul atenției (buricul pămîntului/nu totul se învârte în jurul tău)  ci Altă persoană mai vrednică, mai frumoasă,mai demna de incredere- și anume Isus Hristos.

Organizatia OM, face acest lucru...oferă literatura de calitate, cuvânt dătător de viață, ajutor și speranță în peste 150 de țări și o face prin oameni dedicati, care își pun la dispoziție timpul și energia lor.

In Arad am întâlnit și eu autobuzul Bus4Life..de unde puteai primi literatură creștină gratuit și alte cărți bune la reducere...însă de data asta Robert Brezoaie..va folosi un alt mijloc de transport consacrat în misiunea OM și anume vasul Logos Hope, o ambarcațiune plutitoare ce adăpostește peste 5000 de titluri de carte.

Fondatorul organizatiei George Verwer este și un autor bun de cărți de motivare pentru misiune,evanghelizare a bisericii. Primele 2 cărți nu le am citit, dar restul le-am studiat și sunt profunde si provocatoare.

ExtremismPseudo Discipleship,Hunger For RealityLiterature Evangelism,No Turning Back,The Revolution of LoveOut Of The Comfort ZoneDrops From A Leaking .


Așadar îi dorim lui Robert să aibă parte de o experiență folositoare lui și celor din jur, să lase în porturile și sufletele la care va ajunge, așa cum isi dorește o amprentă, o urmă frumoasă a Cuvîntului viu care poate transforma vieti.


Mai multe resurse, informatii.Care este teologia ta?

Powered By Blogger
Blogosfera Evanghelică